Mennyire fájdalmas a petevezeték átfúvás és mennyi ideig kell kórházban maradnom? Mennyi idő múlva leszek tünet-fájdalom mentes?
Nekem kábításban végezték, arra a pár percre voltam eszméletlen amíg a kontraszt anyagot fel lőtték és megcsinálták a képet, nem volt fájdalmas, és még aznap hazamehettem, miután kiment belőlem a kábaság.
Velem ott volt a férjem és nagyon jó volt!:) Én nagyon féltem, és csak annyit írhatok, hogy következő hónapban teherbe is estem, pedig egyáltalán nem számítottam rá, és már 6 hónapos a kisfiam! :):):):):) Neked is hasonló szerencsét kívánok és kitartás!!! :):):):)
Fájdalom, az csak kevés volt, kicsi menstruáció szerű fájdalom és csak nagyon kevés vérzésem volt! Egyből elkezdtem Rutascorbint szedni, a doki javaslatára és nem volt semmi gondom! Annyi gondom volt, hogy azt mondták, hogy ne igyak 1 órán keresztül, de majd szomjan gebedtem és ittam és ettől hányingerem volt és bokákoltam, úgyhogy te ezt ne tedd!!! Sok sikert mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!