PCO esetén iható cickafarkfű tea? Avivázom is pár hete.
én meforal-t szedek...most váltunk majd mercformin-ra...és meglátjuk mi lesz pár hét alatt...ha az sem válik be újabb váltás...
Én is csak megfigyelek ebben a hónapban :) kíváncsi vagyok az aviva változtat-e vmit...már 1-2 nap minusznak is örülnék...
Nekem is mindig este van ovum...múlt ciklusban 25. nap este lett + a teszt...
hááát, én mindig csinálok :)
mert volt már olyan 12. cn is 1x h azt hittem ovu, szúrt a petefészkem...erre teszt nega...majd 23. cn ugyanaz a szúrás, tesz + :)
hááát, a hőm is azt mutatja hogy volt pé...+ a baba is összejött abban a hónapban...
meg figyelem is már kb. 5-6 nappal előtte és szépen erősödik a csík...majd lesz újra negatív
A D vitamit felírattad, vagy a patikában vény nélkül is adnak?
Eddig nem szedtem, de szeretném kipróbálni.
Talán én is ki fogom próbálni az ovu tesztet.
gyógynövényboltban vettem
szerintem próbáld ki hőmérőzéssel együtt :)
Ma vettem a patikában,1000NE-s, meg folsavat is, meg omega 3at.
Nos, a hőmérőzés az, amit még eddig nem próbáltam.
Hol? Hogyan? Mi számít reggeli hőnek?
Az jó lesz sztem :)
Még ha gondolod kiegészítheted E-vitaminnal és B-konplexel...én ezeket akkor is szedtem, mikor februárban összejött a baba...
Hőmérőzés:
-mindig ugyanabban az időben +/- 10 perc belefér...
-lehet nyelv alatt vagy hüvelyben(pontosabb)
-ha digitálissal mérsz 8-10 perc, akkor ad tuti pontos eredményt, ne vedd ki csipogásra
-a tervezettbaba.hu-n vezetem a görbét, ott a bevitt adatok alapján az első hónapban is nagy pontossággal jósolják meg az ovut, de a 2. ban már 99%-ra
Minden nap írd be mennyit mértél, ott tudod kezelni a hőgörbéket ami mutatja,h volt-e ovu....ovukor leeseik pár tized fokot a hő, majd felugrik és ha fent marad és nem jön meg a mensi baba van, ha leesik a nemvárt napja előtt vagy aznap...sajna mensi jön
Ha vmiben tudok segíteni írj bátran, akár privit is!
Én 10000 egység d3-at szedek, de nekem igazoltan túl alacsony a szintem, a normál 30 és 70 ng/ml (egyesek szerint inkább 70-90 jobb) nekem pedig 8. Mielőtt baba lett, 16 volt ,elkezdtem szedni a tízezret és kb 1 hónapra rá sikerült. Épp ujra ellenoriztetni akartam, de kozbejott a kétcsíkos teszt :)
A kecskeruta nem okoz semmi mellékhatást, csak fozogetni kell, az neha bosszantó, de megeri. En teljesen levaltanam a gyógyszert. Sokaknak még a májértékeit is tönkreteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!