PCO esetén iható cickafarkfű tea? Avivázom is pár hete.
Igen, igaz.
Viszont ez a dolog eléggé vitatott.
Sok PCOs nőnek adnak clostyt, ami ugyancsak cisztákat okozhat. Mégis beszedik. Van, akinek használ a closty, van, akinek nem.
Nekem is adott a dokim, nem lettem tőle cisztásabb, mint előtte.
Most ugyancsak felajánlotta a dokim, hogy ír fel clostyt. Megköszöntem és nem kértem. Én tudom, hogy van peteérésem és tudom, hogy össze fog jönni a baba, csak idő és türelem, meg persze a 3as kezelés.
hát nekem épp az endo doki javasolta cickafark teát, hisz ahogy egy másik hsz író is említette a closty-nak is ez a hatása...
mind1...most egy ciklust megvárok: avivázom + hőt mérek és kíváncsian várom mi lesz...aztán majd döntök!
Folyamatosan próbálkoztok?
Vagy még nem lehet?
Hááát, most volt az első mensim a mised ab óta..a dokim azt mondta próbálkozzunk pár hónapig...mérjem a hőmet, az úgyis megmutatja van-e pé...de volt múlt hónapban is...volt nyák...+ lett az lh teszt és 37,2 C-re felment a hőm is ovu után...
Csak 23-25 cn körül van ovum és az rohadt sok...jó lenne rövidíteni...emiatt és ciszták eltüntetése miatt is kezdtem az avivát!
Ti mióta próbálkoztok?
vérvétel igazolja, h nincs ösztrogén dominanciám...
napi 200 NE d3 vitamint szedek
és endo doki javasolta a teát, mert mégis kisebb dózis mint a closty és hátha elkerülhető a hormon kúra...mert h a PCO-ra is closty-t adnak még a meddőségiben is!
bocsánat 2000 NE D3 vitamint szedek naponta
és szedek meforal-t így a kecskeruta tea már sok lenne, mivel a 2x1000 mg Meforalt sem bírom, mert kiütést okoz...csak 2x500-at tudok szedni...
Nekünk a második hónapunk lesz, de a férjem nem lesz itthon, így ez a ciklus arra lesz jó, hogy megfigyeljem, hogy milyen hosszú lesz.
Az tényleg sok, ha a 23-25. nap van az ovud. Mondjuk nekm legutóbb a 21. cn este volt.
Mi lenne, ha gyógyszert váltanál? Nekem is sok volt a 3*850mg merckformin, így a merckformin XR-re váltottunk, ami elnyújtott felszívódású. Az első hónapban a gyógyszerváltás után és az első teás hónapban sikerült a második fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!