Pco miatt kérnék tanácsot?!
Figyelt kérdés
Volt hormonvizsgálatom: az insulin éhgyomri:12,7. Terhelés utáni: 91,4. Nem javasolt semmilyen gyógyszert, csak diétát és sok mozgást. Nekem nem tűnik túl jó eredménynek. Ez tavalyi eredményem, azóta volt már egy drilling műtétem. A ciklusaim rendben vannak jelenleg 28-30naposak. Peteérésem gyógyszeresen van,de nem kellene nekem is Merckformint szednem, és a 3as elvet csinálnom?2013. ápr. 13. 09:16
11/14 anonim válasza:
szia.nem okoskodok de az mág hagyján hogy ciszták lesznek a petefészkeidben.de ha nem kezelik az IR-ed akkor ugy jársz mint én.nem kezelték és cukros lettem.:(
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információkat az intézményről. Mindenképp elindulok és utána járok. Ma rákérdeztem a laborban a referenciaértékre, mert eddig nem tudtam, az éhgyomri értékem 12es lett, a határérték 26 vagy 27, nem emlékszek pontosan. De megkérdezek más hozzáértőt is. Köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 15. 20:03
13/14 anonim válasza:
A labor ref. értékeinek ne higgy. Nekem is ezt írják rá, de ha 25 lenne az éhgyomrid, már régen rossz lenne. Sajnos ez a 13 körüli is elég magasnak számít.
14/14 anonim válasza:
Ahogy az utolsó is írta: a referenciaértékekre nem szabad hagyatkozni. Az éhgyomri inzulinnak 5 alatt kellene lennie mindenképpen. (Gondolj bele, hogy minek is a sok inzulin, ha nincs mit lebontani. Ennek ismeretében kell viszonyulni az értékekhez) És ehhez kell jó endokrinológus, aki a Te értekeidet nem minősíti jónak. Szerintem is szükség lenne a hármas kezelésre. Gondolom nőgyógyásznál voltál, de ők sajnos nem értenek ehhez, csak tünetileg kezelik. (pl drilling)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!