Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Clostilbegyt szedése után...

Clostilbegyt szedése után UH-n nézett peteérés kinek, hanyadik ciklusnapon volt,5x1-es kúra után? Egyéb idevágó információ gyűjtés lent!

Figyelt kérdés

Dokim szerint 12-16 nap között kell akciózni, akkor van a legnagyobb esély. A clostinál van valami fix "adat", hogy az 5. szem beszedése után hány nappal kell, hogy pé-t eredményezzen?

Függ valami attól, hogy a ciklus 5-9. napján át, mindig hajnalban pl. 06:00-kor szedem be, vagy mindig éjjel 23:00-kor? Mármint tolódhat e miatt a pé az éjjeli szedésnél?

2012. aug. 30. 09:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Trudika!

Mi lett veled azóta, sikerült a baba? Kellett az emelt adag Closty?

Én holnapután kezdem szedni napi 2 szemet, nagy reményt fűzök hozzá!

Írjon még aki erre jár Clostys tapasztalatokat, hány tüsző ért meg neki, sikerült a Clostys hónap?

2015. nov. 23. 12:49
 32/33 anonim válasza:

ZELMA:

Sziasztok!

Nekem PCO szindrómám van. Szerencsére a cisztákon és a kicsit rendszertelen vérzésen kívűl más tünet vagy rendellenesség nem társul hozzá. Illetve van egy hátsó oldalfali MIÓMÁM, ami az orvosom szerint szerencsére nem akadálya a teherbeesésemnek. :-)

Én is a második ciklusnapon kezdtem el szedni a CLOSTILBEGY-t tablettát, napi egyet. Lett is egy érett tüszőm a 14. napon 15,6mm, méhnyálkahártya 10,4mm. Mellette Femibion 800-at és Cetebe C vitamin-t szedtem. Figyeltünk a terminált együttlétre is. Sajnos nem lett baba.

Jelenleg a második kúrát kezdtem el. A 15. ciklusnapon volt egy 16mm érett tűszőm és 12mm méhnyálkahártyám, ami az orvos szerint kicsit vastag.Bár az előző hónapot nézve szerintem rendben van. Most szednem kell PROGESTERONE EXELTIS tablettát is, mert sajnos van egy kis pecsételő vérzésem az első naptól kezdve. (Ha elfogy a Femibion 800, mivel PCO-m van, áttárek az INOFOLIC nevű terhes vitaminra, vagy hasonlóra, ami mio-izonitolt tartalmaz)

A 18. napon nagyon erős nyílalások voltak a jobb oldali petefészkemben, ilyet még nem éreztem. Szóval reménykedem, hogy volt tüszőrepedés... és eredménye is lesz. :-) Csináltam LH tesztet is, általában két halványabb csík volt rajta, de azért kivehetően KETTŐ.

Aztán az Angyalkákra bízzuk! :-)

Én is szívesen fogadom a tapasztalatokat. Illetve utolsó kérdező írd meg kérlek mi lett az eredmény.

Köszönöm

2016. jan. 19. 13:13
 33/33 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én Pcos vagyok IR-s és PM alulműködésem van. Csütörtökön megyek vissza a dokihoz akkor beszéljünk meg hogyan kell szednem majd a clostyt. Sokat olvastam utána kicsit megrémitettek a tünetek de remélem minden rendben lesz! Ki hogyan alakult a továbbiakban? :) Ahogy láttam majdnem mindenkinek a 2.kúra a sikeres :) hajrá hajrá mindenkinek és kitartást, ne adjuk fel! :)
2017. nov. 7. 07:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!