Clostilbegyt szedése után UH-n nézett peteérés kinek, hanyadik ciklusnapon volt,5x1-es kúra után? Egyéb idevágó információ gyűjtés lent!
Dokim szerint 12-16 nap között kell akciózni, akkor van a legnagyobb esély. A clostinál van valami fix "adat", hogy az 5. szem beszedése után hány nappal kell, hogy pé-t eredményezzen?
Függ valami attól, hogy a ciklus 5-9. napján át, mindig hajnalban pl. 06:00-kor szedem be, vagy mindig éjjel 23:00-kor? Mármint tolódhat e miatt a pé az éjjeli szedésnél?
Köszönöm!
Hány hónapig szedted, hogy ilyen sokféle eredményed lett?
Üdv Kedves Válaszolók!
Túl vagyok az első closti kúrán és ma van a 28. ciklus napom. Eddig még nem jött meg... :)
Szorítok!;) Írj majd a tesztelés eredményéről is!
2.válaszoló,most már 11+6 hetes,ikres kismami:)
Sajnos délutánra a legerősebb mindjárt megjön érzés kapott el, ma reggel megmértem a hőmet, bár hozzáteszem, nem vezetem... visszaesett 36.5-re és még mielőtt a tesztet megcsináltam volna a papíron láttam egy kis rózsaszínt... Szóval szerintem ma meg is fog jönni,így a tesztet megspóroltam a következő alkalomra. De egyet már biztosan igazol, hogy jól éreztem az ovut magamon és a rá következő 14 nap is igaz :(
Indul egy következő ciklus...
Remélem az ikerpicik jól vannak?! Köszi a drukkot!
Sajnálom!:( De azért én lehet,hogy megcsinálnám a tesztet a helyedben,ha esetleg mégsem jönne meg ma!
Most én is csak reménykedni tudok abból a szempontból,hogy minden rendben van-e a babákkal,de holnap megyünk 12 hetes uh-ra és akkor kiderül minden. Az egyik babán ugyanis találtak még a 10.héten egy ödémát. Holnap kiderül,hogy tényleg rendellenességre utal-e? Nem csak teherbe esni nehéz,hanem megtartani is...:'(
12 hetes,ikres kismami
Sajnos megjött, így egy újabb ciklus indul, új lehetőségekkel.
Jajj, nagyon izgulok és megy a drukk, hogy Nálatok minden rendben legyen a picurikkal!!!
Majd üzenj kérlek, hogy mi volt, mit mondott az orvos?!
Sajnálom,de valóban úgy kell felfogni,hogy ez egy újabb lehetőség! Jól állsz hozzá!:)
Nálunk mondhatni minden rendben volt az uh-n,a 3,2 mm-es ödéma kissé visszahúzódott és már "csak" 2,6 mm-es. Ez a felső értékhatáron belül van,de ettől függetlenül még mindig indokolt a magzatvíz-vizsgálat. De én úgy állok hozzá,hogy nem lehet az olyan rossz,ráadásul 100%-os eredményt ad,tehát nem veszíthetek vele. Tudom,hogy a vetélési esély 1%/gyerek,de nem szabad erre koncentrálni,csakis a jóra. Nagyon sokat beszéltem Hozzájuk az elmúlt 1 héten,hogy egészségesek legyenek és ügyesek az uh-n. Eddig úgy tűnik viszonylag szófogadóak a gyerekeim,mert az egyikőjük aludt,a másikójuk meg úgy fickándozott,hogy alig lehetett megvizsgálni!:P
Következőleg 18-án megyünk genetikai tanácsadásra.
ikres kismami
Nem is lehet másképp hozzáállni, mert az ember belekattan :)
Tényleg nagyon kis ügyik a picurik :) Az én fiam anno állandóan aludt, hiába lépcsőztem, rázogatták a pocakom, vagy böködték, nem nagyon mozgott kukucskálás alatt, inkább hátat fordított :)
Drukkolok, hogy a duzzanat tovább csökkenjen, felszívódjon! Nekem meg jön az újabb closti kúra... meglássuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!