Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Clostilbegyt szedése után...

Clostilbegyt szedése után UH-n nézett peteérés kinek, hanyadik ciklusnapon volt,5x1-es kúra után? Egyéb idevágó információ gyűjtés lent!

Figyelt kérdés

Dokim szerint 12-16 nap között kell akciózni, akkor van a legnagyobb esély. A clostinál van valami fix "adat", hogy az 5. szem beszedése után hány nappal kell, hogy pé-t eredményezzen?

Függ valami attól, hogy a ciklus 5-9. napján át, mindig hajnalban pl. 06:00-kor szedem be, vagy mindig éjjel 23:00-kor? Mármint tolódhat e miatt a pé az éjjeli szedésnél?

2012. aug. 30. 09:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Tegnap este voltunk uh-n és ott már csak 2,2mm volt a tarkója-igaz másik gép,mint amin eddig mérték.

Én szorítok Nektek,Értetek! Írj majd,hogy mi lett a következő ciklus eredménye!:)

ikres kismami

2012. szept. 14. 11:12
 22/33 A kérdező kommentje:

Hétfőn veszem be az 5. szemet... Ha minden igaz, pont a hétvégére fog esni az akció időpontja :) Van jó pár ovu tesztcsíkom, majd azzal is figyelni fogom!

Köszönöm, hogy drukkolsz "ikres kismami"! Ezt olyan jó látni és írni! Mindenképp beszámolok az eseményekről!

2012. szept. 16. 21:53
 23/33 A kérdező kommentje:
Tegnap estére, azaz a 14. ciklus napomra lett pozitív az LH tesztem. Ma is fogok még tesztelni, elvileg negatívat kell majd mutatnia. Tegnap volt akció, és ma is elkapom apát :)
2012. szept. 25. 10:45
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Na,akkor apa már így is nyert ezzel a hónappal (is)!:P

Biztosan sikerülni fog,nem szabad feladni,én sírtam minden "ne görcsöljetek rá!" mondat után,nem is hagyott alább az akaratunk,mindvégig ugyanúgy szurkoltunk,csak annyi volt a különbség,hogy én azt hittem,hogy az első hónap után,olyan kis tüszőkkel,ami nekem volt,nem sikerülhet. De mégis!:))

Nemsokára lehet tesztelni is,én nemvárt előtt 1 nappal már pozit produkáltam.

Megy a drukk!!! Majd írj!

ikres kismami

2012. szept. 29. 15:54
 25/33 A kérdező kommentje:

Köszi Mami :)

Elvileg, most járok a beágyazódás kezdeti napjánál... fáj a pocakom alul :( Nézegetem a reggeli hőmet, már amikor sikerül, mert nem mérem rendesen, csak ahogy tudom és nem is jegyzem, de eddig úgy működött ahogy "kell".

Peteéréskor leesett, már azt hittem ki is hűlök :D 35.9 volt :) Azóta meg 36.9 körül, hol kicsit több, hol alatta alig. És mikor megjött eddig, akkor azon a napon meg visszaesett. Szóval szerintem, mint az óramű, működök :)

Mindenképpen írok, ha van valami fejlemény!

Okt. 9. a nemvárt! :)

2012. okt. 1. 13:42
 26/33 anonim ***** válasza:

Szia! Én jövő hónapban kezdem a Closti szedését, kicsit utánaolvastam és így találtam rá a kérdésedre..

Megírod, hogy mi a helyzet Veled, sikeres volt a kúra??

Mi 4 hónapja próbálkozunk, PCOS vagyok, ezért is írta fel a dokim, remélem jó hírekkel szolgálsz...

2012. okt. 16. 11:09
 27/33 A kérdező kommentje:

Szia kedves Utolsó!

...meg persze mind, aki még olvassa a kérdésemet!

Igen, jó hírrel szolgálhatok! Sikeres volt a 2. kúrám :)

Okt. 9-én pozitívat teszteltem, ez volt a nemvárt napom.

Szívesen válaszolok, akár priviben is, ha van valami kérdés!

Nagyon drukkolok akinek még kell!

5+1 hkm :D

2012. okt. 17. 07:25
 28/33 Trudika ***** válasza:

Sziasztok

Nemtudom olvassa e még valaki ezt a topikot, de leírom tapasztalataimat. Ebben a hónapban kezdtem a Clostilbegyt tablettát ciklus 2. napjától napi kettő tablettát, 14. napon UH controll-on ott volt a szép nagy érett petesejt, párommal mindent megtettünk, hogy összejöjjön a baba. Most vagyok a 27. napon, napok óta fáj a hasam, mellem érzékeny, reggel végzett teszt neg. Szóval minden percben várható a menszesz, most nem jött össze a baba :(

2013. jan. 15. 18:18
 29/33 A kérdező kommentje:

Trudika ne csüggedj, még lehet pozi, hisz az érett petéd a 14. napon volt, lehet, később volt tüszőrepedés és fogantatás és onnan érdemes a teszthez számolni 14 napot! Barátnőmnek bő 1 hét után mutatta ki csak a teszt, nemvárthoz képest. De, ha most nem, akkor sikerül legközelebb! 2. után sikerült nekem is.

Kitartást!

2013. jan. 15. 22:17
 30/33 Trudika ***** válasza:
100%
Első hónapban nem jött össze, amikor ide írtam nektek másnap megjött, de nem bántam, gondoltam egy újabb hónap :) Most vagyok a ciklus 13. napján megint 2x1 tbl. szedtem, ma voltam UH ellenőrzésen, nem látható domináns tüsző :( most tényleg elkeseredtem. Innen hogyan tovább? Dokim emelte az adagot, de hozzátette nem nagyon szeretné, ha szükség lenne az emelt adagra :S
2013. jan. 29. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!