Clostilbegyt szedése után UH-n nézett peteérés kinek, hanyadik ciklusnapon volt,5x1-es kúra után? Egyéb idevágó információ gyűjtés lent!
Dokim szerint 12-16 nap között kell akciózni, akkor van a legnagyobb esély. A clostinál van valami fix "adat", hogy az 5. szem beszedése után hány nappal kell, hogy pé-t eredményezzen?
Függ valami attól, hogy a ciklus 5-9. napján át, mindig hajnalban pl. 06:00-kor szedem be, vagy mindig éjjel 23:00-kor? Mármint tolódhat e miatt a pé az éjjeli szedésnél?
Tegnap este voltunk uh-n és ott már csak 2,2mm volt a tarkója-igaz másik gép,mint amin eddig mérték.
Én szorítok Nektek,Értetek! Írj majd,hogy mi lett a következő ciklus eredménye!:)
ikres kismami
Hétfőn veszem be az 5. szemet... Ha minden igaz, pont a hétvégére fog esni az akció időpontja :) Van jó pár ovu tesztcsíkom, majd azzal is figyelni fogom!
Köszönöm, hogy drukkolsz "ikres kismami"! Ezt olyan jó látni és írni! Mindenképp beszámolok az eseményekről!
Na,akkor apa már így is nyert ezzel a hónappal (is)!:P
Biztosan sikerülni fog,nem szabad feladni,én sírtam minden "ne görcsöljetek rá!" mondat után,nem is hagyott alább az akaratunk,mindvégig ugyanúgy szurkoltunk,csak annyi volt a különbség,hogy én azt hittem,hogy az első hónap után,olyan kis tüszőkkel,ami nekem volt,nem sikerülhet. De mégis!:))
Nemsokára lehet tesztelni is,én nemvárt előtt 1 nappal már pozit produkáltam.
Megy a drukk!!! Majd írj!
ikres kismami
Köszi Mami :)
Elvileg, most járok a beágyazódás kezdeti napjánál... fáj a pocakom alul :( Nézegetem a reggeli hőmet, már amikor sikerül, mert nem mérem rendesen, csak ahogy tudom és nem is jegyzem, de eddig úgy működött ahogy "kell".
Peteéréskor leesett, már azt hittem ki is hűlök :D 35.9 volt :) Azóta meg 36.9 körül, hol kicsit több, hol alatta alig. És mikor megjött eddig, akkor azon a napon meg visszaesett. Szóval szerintem, mint az óramű, működök :)
Mindenképpen írok, ha van valami fejlemény!
Okt. 9. a nemvárt! :)
Szia! Én jövő hónapban kezdem a Closti szedését, kicsit utánaolvastam és így találtam rá a kérdésedre..
Megírod, hogy mi a helyzet Veled, sikeres volt a kúra??
Mi 4 hónapja próbálkozunk, PCOS vagyok, ezért is írta fel a dokim, remélem jó hírekkel szolgálsz...
Szia kedves Utolsó!
...meg persze mind, aki még olvassa a kérdésemet!
Igen, jó hírrel szolgálhatok! Sikeres volt a 2. kúrám :)
Okt. 9-én pozitívat teszteltem, ez volt a nemvárt napom.
Szívesen válaszolok, akár priviben is, ha van valami kérdés!
Nagyon drukkolok akinek még kell!
5+1 hkm :D
Sziasztok
Nemtudom olvassa e még valaki ezt a topikot, de leírom tapasztalataimat. Ebben a hónapban kezdtem a Clostilbegyt tablettát ciklus 2. napjától napi kettő tablettát, 14. napon UH controll-on ott volt a szép nagy érett petesejt, párommal mindent megtettünk, hogy összejöjjön a baba. Most vagyok a 27. napon, napok óta fáj a hasam, mellem érzékeny, reggel végzett teszt neg. Szóval minden percben várható a menszesz, most nem jött össze a baba :(
Trudika ne csüggedj, még lehet pozi, hisz az érett petéd a 14. napon volt, lehet, később volt tüszőrepedés és fogantatás és onnan érdemes a teszthez számolni 14 napot! Barátnőmnek bő 1 hét után mutatta ki csak a teszt, nemvárthoz képest. De, ha most nem, akkor sikerül legközelebb! 2. után sikerült nekem is.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!