Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A Closty-t kinek írják fel?...

A Closty-t kinek írják fel? Mire nyújt megoldást? Mennyi idő alatt hat?

Figyelt kérdés
Mellékhatásai vannak? Többszöri esélyt biztosít egy hónapban? Kötelező mellé a szuri is ? Nagy az esély hogy következő ciklusban kapom, de azt mondta a doki hogy ezt a ciklust még várjuk meg addig folyton vérvétel, meg UH.

2012. aug. 17. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
A closty az agyalapi mirigyet serkenti, ezzel az hatással van szinte minden nemi hormonra. Mellékhatása van, mint minden gyógyszernek kettőt emelnék ki, elvékonyítja méhnyálkahártyát, és ha sokáig szedi valaki akkor nagyobb a ciszta kialakulásának az esélye (én 6 hónapig szedtem, de nem lett cisztám). Egy ciklusban ugyanúgy csak ciklus közepén van esélyetek. A tüszőrepesztő injekció nem kötelező, de ajánlott, növeli az esélyeket. A legtöbb esetben 2-3. ciklusban lehet érezni a hatását, de van akinek az első hónap már sikeres. Nekem sajnos nem vált be. Remélem mindenre kaptál választ!
2012. aug. 17. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Peteérést serkent!
2012. aug. 17. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt peteeresem, arra kaptam, szűri nélkül. 1 hónapban összejött egyből két baba, 7 hetesek lesznek kedden! Én hiszek benne.
2012. aug. 18. 09:56
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem semmilyen mellékhatása nem volt.

nem vékonyította el a méhnyálkahártyámat sem.

Több ciklusban (4-5) szedtem köztes szünetekkel peteérés serkentés céljából.Nekem segített.

Hozzáteszem előtte teljesen kivizsgáltak minket és minden rendben volt.

Ha van vmi gond(pl.elzáródott petevezeték) akkor nincs értelme szedni.

Most vagyok 13hetes.

2012. aug. 30. 08:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Én júniusban kaptam,5 napig napi 2 szemet,meg a magas prolaktin szintre Bromocriptint. Kettő érett tüszőm lett tőle,nem túl nagyok,de nem kaptam szurit,most mégis 10+2hetes IKRES kismami vagyok!:)

A petefészek stimulációjára írják fel,peteérést eredményez-jó esetben,de hogy kinek mennyi idő alatt hat,az szervezet-függő.

2012. aug. 30. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem 3 baba lett tőle.

Csak hőhullámokat okozott, egyéb tünetem nem volt tőle.

2012. aug. 30. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!