Hányadik ciklusnapokon végeznek UH vizsgálatot?
Closti kúra és inszemináció esetén érdekelnének a napok.
Nekem a 15-16-dik napokon van peteérésem.
Fontos lenne, mert így kell szabadságot kérnem...
Az orvosom a héten még szabadságon van. Amint tudok, beszélek vele. Egy általános kérdés volt. Elképzelésem sincs, ezért tettem fel.
Köszönöm a kimerítő választ!
Szia!
én is clostis voltam és inszemes is. Nekem peteérés környékén csináltak mindig. Feltételezem Neked olyan 14-15. napon fognak nézni UH-t. Nekem össze-vissza volt a peteérés, így folyton nézték, minden 2. nap, és úgy vettek fel inszemre. Üdv: 36 hetes kismama
Igaza van az elsőnek, ezt így látatlanban nem lehet megmondani. Egy orvos se egyformán csinálja /csináltatja az Uh-ot, sőt 2 különböző ciklusban se biztos egyformán egy embernél.
Egy uh miatt muszáj szabira menned?
Kicsit szomorúvá tesz, hogy miért kell így válaszolni. Nem azt kérdeztem, hogy a csóktól lehetek-e terhes.
Nyilván, ha naponta kell mennem, mondjuk 12-16-dik napig, akkor másként kell szervezkednem...
Igen, sajnos 8-19 óráig dolgozom, így nehéz eljutni egy normál rendelésre és magán nincs minden nap :(
Szia!
Nekem is 15-16. nap szokott lenni a peteérés.
2x volt inszeminációm és mindkétszer úgy volt, hogy a 12. nap volt az UH, aznap este kellett beadnom a tüszőrepesztő injekciót és rá két napra vagyis a 14. nap volt az inszem.
Sok sikert kívánok!
Yzzi: köszönöm szépen a válaszod!
Sok sikert kívánok Neked!!!
Szia!
nekem 28 napos ciklus volt.
a mensi 3. napján kezdtem beszedni az 5 nap clostyt és miután az elfogyott, 3 napra hívtak vissza UHra. mind a 4 esetben úgy értek meg a tüszők, hogy a 14. napon volt az inszem.
remélem segítettem, nem úgy mint egyesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!