Lassan 2 hónapja szedek meforált pcos-re, babát szeretnénk. Nem jön 1 éve már. Június 1-én volt utoljára menzim, azóta semmi, teszt negatív. Mitől vannak ezek a tünetek? Többi lent.
huuu, eleg elkeserito amiket irtok :(
en multhet ota szedem a merckformint, ciklusom februar ota lett rendszertelen, azelott soha semmi baj nem volt, sot van mar egy lanyom is, epp elkezdtunk probalkozni a tesoval amikor kiderult a pco. mondjuk nekem legkesobb 2 honapon belul megjott, ugy volt, hogy februar utan aprilisban 58 napra, aprilis utan juniusban 40valahanynapra, majd junius utan juliusban 22 napra. tehat meg igy se olyan irdatlan hosszuak a ciklusaim (mondjuk epp idoben "kaptuk el" a pco-t), de pé-m valszeg nincs, vagy ha van, akkor keson. en is dietazom, de mikor kiderult, es meg nem szedtem gyogyszert mar akkor elkezdtem (szerintem ennek "koszonheto" mar a 22 napos ciklus).
en azt remeltem hogy a merck legalabb beallitja a ciklusomat minel hamarabb, de eszerint meg nektek sem sikerult :'(
gondolom ti is IR-rel szenvedtek, megkerdezhetem mennyire komoly, esetleg megmutatatok a gyogyszer elotti es ha van mar gyogyszer utani eredmenyeket? en mindjart belinekem, nekem meg csak gyogyszer elotti van, majd 2 honap mulva lesz kontroll kb. jah, a tobbi hormonom renden van.
ez az en eredmenyem amire a gyogyszert kapom, erre azt mondta a doki, hogy kozepes foku IR.
cukor 0 perces: 5,8
inzulin 0 perces: 10,3
cukor 60 perces: 8,6
inzulin 60 perces: 57,9
cukor 120 perces: 4,7
inzulin 120 perces: 7,4
Lányok, nekem is PCOm van, és nekem 11 hónap gyógyszerszedés után sikerült.Merckformin, diéta és mozgás. Nekem 17-22 napos ciklusaim voltak. De van akinek hamarabb is összejön. Sajnos elvesztettük, de a reményt nem adjuk fel!
Kedves kérdező, én még a TSH-d is magasnak tartom, a referenciába ugyan benne van az érték, de a babához 1-2 között kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!