13. dpo-n egy pozitív+egy negatív teszt?
Köszönöm a választ!:)
Mi már 1 éve próbálkozunk,azóta majdnem mindenhol megfordultunk már és a fogamzás-teakeveréktől kezdve a gyertyázáson át a barátcserjéig mindent kipróbáltunk. Most volt az első Clostis kúrám,nem nagyon szeretnék többet!:P
Holnap reggel az első vizeletből csinálok egy tesztet és hétfőn-ha addig nem jön meg-akkor Clearblue-t. Addig gyakorlatilag kár beruházni egy drágább tesztre. Túl sok tesztet lőttem már el az 1 év alatt...
Gratulálok a pozitívhoz!:)
Szia!
Tiszta szívből gratulálok! Nekem is ez az első Clostis hónapom 1 év sikertelen próbálkozás után és szintén Bromot szedek, meg még Letroxot is.
Még csak a 6. dpon vagyok de nagyon izgulok, nagyon reménykedem hogy most sikerült.
6.dpon vagy környékén éreztél valamit? Nekem most kezd rosszul esni a hason fekvés és napközben is érzem a melleimet. Eddig ilyen soha nem volt.
Mégegyszer nagyon gratulálok, vigyázz magatokra!
Köszönöm a gratulációt!:)
Megmondom őszintén,hogy nem emlékszem semmi konkrét tünetre a 6.dpo környékén,mert eszembe se jutott,hogy elsőre sikerülhet! Emiatt nem is foglalkoztam a tünetekkel. Gondolom az egy év alatt Neked is volt annyiszor hányingered,meg mellfájásod,stb(amiket én személy szerint beképzeltem!)...
Viszont amit feljegyzeteltem az az,hogy a 8. és 9.dpo-n hányingerem volt(amit nem beképzeltem!:P)
Tudom,hogy nehéz várni,de ha 6.dpo-n vagy,akkor várj még 1hetet és tesztelj!:) Szorítok!;)
Júli 31-én megyek dokihoz.
A tüneteim pedig azt hiszem kezdenek erősödni! Hánynom kell,ez főleg főzés közben jött rám,az erős illatok ingere által,valamint szédülök és mindig sírhatnékom van.
Igen,ez már az lesz,amire vágyunk,tuti!!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!