PCOS, IR. Teherbeeséshez milyenek az esélyeim?
Ha neked, párodnak sincs más problémátok, akkor hamarosan sikerül.
Olvasd el a www.pco-szindroma.hu oldalon az igaz történeteket (főoldal lent), meg nézd meg a babamozikat! Ott le van írva kinek mennyi idő után sikerült.
(Nekem kellett inszem, lombik, de nem a PCOS miatt, mert az gyorsan eredményezett peteérést).
35 hetes kismama
Köszi szépen a választ, megyek is megnézni az oldalt!
Gratulálok Neked a kisbabához és jó egészséget kívánok Nektek!
Ha van spontán peteérésed, nincs miért inszeminációra mennetek.
Nekem is volt rendszeres ciklusom peteérésem is, de türelmetlen voltam és nem vártam meg az egy évet a hármas kezeléssel. Volt 4 sikertelen inszeminációnk, rengeteg pénz és idegesség. Teljesen tönkrementem idegileg, pedig második baba lett volna. Az első a második hónapban fogant meg, pedig se hármas kezelés. se semmi.
Az utolsó inszem utáni spontán hónapban összehoztuk a második fiunkat!
a 8. hármas kezeléses hónapban sikerült.
Ja és nekem az merckformin xr vált be, nem a sima merckformin.
36+6hkm
Szia!
Nekem nem vált be a merckformin, egy év után váltottunk eucreas-ra, az mintha csinálna is valamit. :-)
Sajnos nálunk más probléma is van, emiatt nem sikerülhet, de az inzulinom végre jó lett két év után.
Türelem, és kitartás!
És ha inszemre kerül a sor mégis, attól sem kell megijedni, nem olyan nagy dolog. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!