Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Juj Kicciri kivancsi vagyok mi tortent veled mostanaban:)Remelem minden rendben es tortent valami szuper!:)
Velem semmi extra varom az ovut :-D ahogy mindig!:)
Szerdatol szabin leszek ugyhogy vegre egy kis pihenes jon :))
Bogyeszka is rohangalhat majd a kertben!:)
Puszi Mindenkinek!:)
Krisztike várunk a masik helyre :)) én már köszöntem ott neked :)
Kicciri várom mit írsz :))
Ádit holnap viszem dokihoz mert 1 hete csúnya dolgok jönnek le az orrából ;(((
Puszi
Sziasztok!
Uristen Julcsi!!Jaj de jo szoritok nagyon!!Akkor csak azt hitted hogy megjott:))kevesebb volt /van mint szokott?Minden jo lesz a baba veled marad :)))jaj de orulok!Latod irtal nekunk es mar sikerult is!Mert ez egy varazs kerdes!!!:)))
Irj hogy mi a helyzet mindenkepp!:)Drukkolok!:)
Evikem tegnap bekoszontem a masik helyen!:)Atfutottam a kepeket na de nem sokaig mert mar hivott is a baratom Angliabol a skype-on :) mindig van valami :)
Tegnap rendeltem egy csomo mindent eskuvore dekoraciot hat mar hozta is a posta :))ugy bontottam ki mint egy kislany a kari ajandekot :))azota boldog vagyok :))na jo eddig is fe ez feldobott 25 meterre meg :))
Adinak nagyon sok puszi az orrikajara!Csak szurkolni tudok hogy ne legyen beteg!Kis draga!:)
Na rohanunk intezkedni a lakastajarekkal kapcsolatban,Husvetra bevasarolni...Sok puszi Mindenkinek!!:))
Julcsiiiii :))))
Sziasztok Csajok!
Krisztikém annyira izgalmas esküvőre készülni! És is imádtam, mikor lesz pontosan? Örülök, hogy az előző hellyel sikerült elrendezni a dolgokat.
Julcsi ezek szép pozitív tesztek, most akkor mégis megjött, vagy csak pozitív tesztek után negatív lett? Nagyon sajnálom...:(
De látod össze fog jönni!! :)
Puszi Csajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!