Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Csajok!
Vica elkuldtem amit kertel!:)
Soha nem nezegetem a facebookot azt tudni kell.A messenger le van toltve online vagyok mindig a telefonomon aki akar irhat es azonnal megkapom.
Nem vagyok egy nagy facebookos...nem tudom miert.
A lenyeg szamomra h.elerheto vagyok altala-erre van.:)
Most valami peteeres szerut ereztem a 12 naptol (asszem) ugyhogy szorgoskodtunk ...:))ma vagyok a 15.napon...de mar nem szurkal,nem faj az alhasam.
Kedden konkretan megmentettem egy neni eletet,mert a villamos sinen megallt nezelodni es jott a villamos.Gyorsan.Hihetetlen volt hogy pont ott voltam es en nem gondolkodtam Csajok benyultam erte megloktem hatanal fogva rantottam vissza a jardaszigetre.Azota picit sokkot kaptam...szegenynek mondtam h.jon a villamos o meg annyit mondott utana:ja koszonom.Szegenykem azt se tudta mi van.:/ aranyos oreg neni volt.Aztan atmentunk a zebran ptt is megallt nezelodni.Hjaj mondom azota csak huledezek.
Amigy minden rendben Bogyeszka is kicsattan az egeszsegtol es nagyon szepen kakil pisil lent.
Kiccirikem hogy vagy?pasikkal mi a helyzet?
Mindrnkinek puszikak irjatok hogy hogy vagytok :)
Babasodjunk!;))
Gyerekeknek sok-sok puszikakat kuldok!:)♡♡♡
Ez volt az a hely, ahol barátságok szövődtek, együtt sírtunk, nevettünk, a teherbeesésekért való küzdelem, a terhesség alatti félelmek, a csodálatos szülések,ezek mind összekovácsoltak minket. Innentől zárt csoportba költöztünk. Reméljük azért sokaknak segítettünk :)
Vica
Vicus, Te még mindig milyen kedves vagy :-)
Kislányok, a faceen tessék engem is bejelölni!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy valamilyen módon aki már ismerősöm, írja meg priviben legyen szíves leírni a csajok nevét; hogy visszajelöljem :-)
Én nem jelölöm vissza aki csak úgy bejelöl :-) Meg amúgy is, hogy tudjam. De a csopiban ott vagyok én is :-) Velünk minden rendben, megvolt az oltás, volt nagy sírás, de csak hőemelkedése volt szerencsére. Eszik, alszik, mosolyog <3. Én jól vagyok, várjuk nagyon a szép időt, a napocskát... Puszi nektek, gondolok rátok sokat! ÉS igen, mindenkit várunk kislányok a facees csopiba, tök jó ott; ott a sok kép, oda én is sűrűbben megyek.. Puszi! Irszi
Sziasztok Csajok!Hujj Vica ezek szerint elkoltoztok egy zart csoportba?Jaben azt hittem hogy csak meg kell jelolni titeket es kesz.
Sanjos meg nem varok kisbabat ugyhogy neha irjatok nekem is :))
Nem szeretem a veg nelkuli torteneteket es aki olvas minket esetleg latja hogy en nyitottam a kerdest es en nem kettem babas...pedig azt mondtuk itt leszunk amig mindenki babas nem lesz.Hat de nehez ez akinek sikerult mar ...abszolut ertheto hogy a babaval foglalkozik.Jobb is ha elfelejti a kuzdelmet mindenki!Barcsak mar en is irhatnam itt hogy igy vagy ugy de sikerult.Meg van a baba es minden rendben.Oda megyek ahova akarjatok meg a vilag vegere is :))
Max ha nem ir senki es van valami fejlemeny leirom ide hogy betartsam a szavam.
De orulnek hallani rolatok nagyon!
Spontan teherbeeses lehet csak juniusig minimum nalam aminek kicsi a valoszinusege az eddigiek alapjan.
A lakodalom nagy szervezessel jar (most peldaul rajottunk hogy nem korrekt a helyszin -kerestunk masikat de csak jovohet vegen megyunk lebeszelni)szoval nem sokat foglalkozok a teherbeesessel de majdnem minden nap megnezem h.ki mit irt van-e szukseg ram csak egy ket jo szo erejeig amikor valamelyik babank nathas vagy valakinek faj valamije.Egyszeruen nekem nem sikerul a babasodas de!nem adom fel es ha mar osszehazasodtunk megyunk tovabb meddosegibe.Addig meg csoda tortenhet (meg bizom benne valahol)lehet majd egyszer csak azt irom sikerult!:))
Lilla es Livi ti hogy vagytok?Hol tartotok merre tovabb?Lilla elmentel az endodokihoz akit Lia ajanlott?
Lia hogy van a kisbaboca a pocakban?Olyan reg irtal te is :)
Millio puszi Mindenkinek!;)
Sziasztok Csajok:)
Krisztikém én tegnap írtam Vicának, hogy felvegyen a csoportba. De ott Te is leszel ugye? Mert csak így van értelme.
Még nem mentem a dokinénihez, a vizsgákon kívül semmi sem érdekelt most. és még nincs vége, pénteken eredmény aztán szóbeli. Egy felmentést nem kaptam meg, úgyhogy a szóbeli után azt is teljesítenem kell. pffff unom nagyon:(
Örülök, hogy haladsz a szervezéssel, ez annyira izgis volt az én életemben is, imádtam minden pillanatát, pedig sokszor újra kellett terveznünk nekünk is, jaj mesélhetnék. Helyszín változtatás nálunk is megvolt:)) Ezzel együtt időpont is. Egy ruha foglaló bukta, mert megtetszett egy másik.... sorolhatnám:)
Ha terhesek leszünk megírjuk ide jó? de jobb lesz egy zárt csoportban, nem? :)
Puszi mindenkinek:)
Sziasztok :)
Én ahogy tudok leszek itt is meg ott is :) en szeretem ezt az oldalt es mióta itt vok veletek a telefonomba mindig nyitva van ez a weboldal :)
Kriszti elhiszem hogy sok mindennel jár :) nekunk csak kicsi lagzi volt de mar az esküvő napjan Szedultem mert férjem előtte beteg volt igy mindent en jartam le es volt amit utolso percbe :((
Lilla :) ügyes vagy es kitartás :)
Lia hogy vagytok??
Ádi meg mindig beteg :( kb 4. Hete :(( most mintha jobb lenne de en kezdek visszaesni :((((
Keveset alszik mert horkol :( trutyis szegeny :(
De amugy ezeket leszámítva megy mint a puska négykézláb plusz a kompba mar szaguldozik :) kezet fogjuk szinte szalad :) mindenhol felkapaszkodik :) megfog :)
Nemsokara vegem lesz :D :))))
Kívánom hogy minél előbb írjatok meg ide hogy kismamák vagytok :))
Puszi
Évi
Krisztikém, ugyanazok a csoporttagok vannak a zárt csoportba mint itt, annyi hogy olvasók nincsenek :) Ott van Szilvike, Meli, Évi, én, Lilla, Lívi,Irszike és még Lia hiányzik na meg ugye te, ha felveszel ismerősnek. Minden ugyanúgy van, csak ott könnyebb képeket szúrni, videókat is nézhetsz a gyerekekről. Minden ugyanaz lesz csak másik helyen. Persze írhatsz ide is hogy segítsd a rendszeres olvasóid, néha azért én is felnézek ide, de ott olyan jó, teljesen zárt és senki nem szólhat bele semmibe :)
Vica
Én:???Én nem látom hogy benne lennék egy csopiba:(((
Pedig szeretnék ott lenni!!!!
Szilvi
Valaki vegyen fel légysziiiii!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!