Pcos lányok! Az inzulinrezisztenciám értékei:. Ezek jó értékek?
Kedves Utolsó!
Igaz, arról nem írt a kérdezö, hogy hány éves, viszont még nem akar babát. Persze, hogy a fogamzásgátlóval nem oldja meg a dolgokat, de ha még évekig nem akarnak gyereket?
Sziasztok!
Először is nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok!
24 éves vagyok, és igaz, hogy MOST! nem akarunk babát a férjemmel, de lehet, hogy év vége felé már elkezdenénk a projektet, de ha nem is idén, jövőre biztos!
De most akkor segítsetek egy kicsit: van inzulinrezisztenciám, vagy nincs!? A nődoki azt mondta nincs, de ha mégis, akkor sztem is kezelni kellene, nem akarok cukros lenni, mert irtóan szeretem a sütiket! :)
Ki kellene alkudni egy min.3, de inkább 5 fázisos terheléses cukorvizsgálatot, de ezeknél az orvosoknál nem könnyű!!!! Val.színű, jövőhét utánihét hétfőn megyek vissza a nődokihoz, meg azon gondolkozom, hogy írok egy e-mailt az endo dokinak, hogy mit mondott a nődoki! Sztetek ez jó ötlet, vagy inkább ne!?
Szerintem az endokrinológusod hamarabb fog kiírni egy terheléses cukrot és inzulin vizsgálatra.
Nos, viszont Bijankának teljesen igaza van, ha év végén vagy jövö év elején már szeretnétek próbálkozni, akkor csináld a hármas kezelést, és ha rátértek a babatémára, olyan esélyekkel indulsz, mint egy egészséges nő.
Én rákérdeztem az endokrinológusomnál, hogy most akkor minden pcos nö IRes is egyben? És a válasza a következö volt: Igen, mivel ha nincs ez az anyagcsere probléma, vagyis az IR, akkor nem alakulnak ki a ciszták sem a petefészkeken. Ez volt a válasza, mikor megkérdeztem, csinál-e nálam terheléses inzulint. Nem csinált, mert az uh-on a ciszták neki elég bizonyíték volt a pcora, így egyböl felírta a merckformint.
13hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!