Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Béranyaság Magyarországon...

Béranyaság Magyarországon családtaggal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos endo es adeno mellett nagyon alacsony az amh-m is (0,45), a lombik nem akar sikerülni. 3 petesejtem lett múltkori stimu után, ami 33 évesen édeskevés.. voltam műtve bélrezekcióval 2023 márciusban, elvileg azóta csak egy pici újult ki a petefészkemben meg már râment a tüdőmre is, légmell menstruációkor stb szóval nincs sok időm szórakozni, próbálkozni, szeretném véglegesen leállítani a mensim, mert már múltkor is összeesett a tüdőm és majdnem meghaltam mensi első napján.

Most szedem a rengeteg q10-et, dhea, melatonin, elevit, myo-inozitol, jógázok, edzek, nemsokára nyaralni is fogok, tehát a stresszt kerülöm, amennyire lehet..

Ha így legközelebbi stimunál 4-5 petesejtet produkálnom, anyukám szivesen bevállalná a beültetést, hisz neki egészséges a méhe, az enyém meg nem. Tudtok nekem olyan orvost aki bevállalja így? Vagy külföld?

tegnap 15:24
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
64%

Nem hiszem, hogy ez már összejöhet.

Magyarországon tilos. És amúgy is túlkoros vagy.

tegnap 16:21
 12/37 anonim ***** válasza:
89%
Hiába pontozod le a válaszokat. Magyarországon akkor sem lehetséges a béranyaság, külföldön is több millió Ft-ba kerül és nem csak ilyen 1-2 milliókba.
tegnap 16:25
 13/37 anonim ***** válasza:

10

De nyilván nem 59 évesen volt beranya.

tegnap 16:26
 14/37 anonim ***** válasza:
13%
Utolso, de . Angliabol repult.ide a Friderikus podcastban volt. A nagymama ,magyar, mar a 2.unokat hordta ki a lanyanak. Ki kell menni kulfoldre hozza.
tegnap 16:51
 15/37 anonim ***** válasza:
10%

[link]

Tessek. 61 évesen szulte a 2.unokájat.

tegnap 16:52
 16/37 anonim ***** válasza:
94%
Mo-n illegális a béranyaság, szóval a dolognak itt vége is.
tegnap 16:57
 17/37 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem keress külföldön egy fiatalabb béranyát, 52 éves az nagyon sok. Lehet hogy a méhe rendben van, de minden másnak is rendben kell lennie. A terhesség megerőltető, nem véletlen hogy 40 felett már ritkán esnek teherbe spontán.
tegnap 17:09
 18/37 anonim ***** válasza:
37%

"A nagymama ,magyar, mar a 2.unokat hordta ki a lanyanak. Ki kell menni kulfoldre hozza."

Áruld már el, hogy. Tegyük fel, technikailag megoldjak, nagyi terhes lesz és szül. Az a gyerek a gyereke lesz, a saját gyerekének testvére. Örökbefogadás nem lehetséges, mert testvért Magyarországon nem lehet örökbefogadni, max csaladbafogadni. De mesélj még

tegnap 17:15
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem is endometriózisom van illetve csak volt. Amióta szültem teljesen tünetmentes vagyok. 33 évesen lombikoztunk mi is . Két stimulációm volt mind a kétszer négy petesejtem lett . Mindig kettő termékenyült meg .A másodikból született a kisfiam. Tehát nem kell sok petesejt a sikerhez. Sok sikert kívánok.
tegnap 17:19
 20/37 anonim ***** válasza:
44%
18as te hulye vagy? Nem a nagymama petesejtje kell. A lanya megtermekenyitett embriojat kapja meg beultetesre ilyenkor a nagymama. Észlény. Unokájat hordja ki, genetikailag semmi koze hozza, csak kihordja a meheben.
tegnap 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!