Béranyaság Magyarországon családtaggal?
Sziasztok!
Sajnos endo es adeno mellett nagyon alacsony az amh-m is (0,45), a lombik nem akar sikerülni. 3 petesejtem lett múltkori stimu után, ami 33 évesen édeskevés.. voltam műtve bélrezekcióval 2023 márciusban, elvileg azóta csak egy pici újult ki a petefészkemben meg már râment a tüdőmre is, légmell menstruációkor stb szóval nincs sok időm szórakozni, próbálkozni, szeretném véglegesen leállítani a mensim, mert már múltkor is összeesett a tüdőm és majdnem meghaltam mensi első napján.
Most szedem a rengeteg q10-et, dhea, melatonin, elevit, myo-inozitol, jógázok, edzek, nemsokára nyaralni is fogok, tehát a stresszt kerülöm, amennyire lehet..
Ha így legközelebbi stimunál 4-5 petesejtet produkálnom, anyukám szivesen bevállalná a beültetést, hisz neki egészséges a méhe, az enyém meg nem. Tudtok nekem olyan orvost aki bevállalja így? Vagy külföld?

Nem hiszem, hogy ez már összejöhet.
Magyarországon tilos. És amúgy is túlkoros vagy.

10
De nyilván nem 59 évesen volt beranya.

"A nagymama ,magyar, mar a 2.unokat hordta ki a lanyanak. Ki kell menni kulfoldre hozza."
Áruld már el, hogy. Tegyük fel, technikailag megoldjak, nagyi terhes lesz és szül. Az a gyerek a gyereke lesz, a saját gyerekének testvére. Örökbefogadás nem lehetséges, mert testvért Magyarországon nem lehet örökbefogadni, max csaladbafogadni. De mesélj még

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!