Béranyaság Magyarországon családtaggal?
Sziasztok!
Sajnos endo es adeno mellett nagyon alacsony az amh-m is (0,45), a lombik nem akar sikerülni. 3 petesejtem lett múltkori stimu után, ami 33 évesen édeskevés.. voltam műtve bélrezekcióval 2023 márciusban, elvileg azóta csak egy pici újult ki a petefészkemben meg már râment a tüdőmre is, légmell menstruációkor stb szóval nincs sok időm szórakozni, próbálkozni, szeretném véglegesen leállítani a mensim, mert már múltkor is összeesett a tüdőm és majdnem meghaltam mensi első napján.
Most szedem a rengeteg q10-et, dhea, melatonin, elevit, myo-inozitol, jógázok, edzek, nemsokára nyaralni is fogok, tehát a stresszt kerülöm, amennyire lehet..
Ha így legközelebbi stimunál 4-5 petesejtet produkálnom, anyukám szivesen bevállalná a beültetést, hisz neki egészséges a méhe, az enyém meg nem. Tudtok nekem olyan orvost aki bevállalja így? Vagy külföld?

Magyarországon jogilag az az anya, aki megszüli a gyerekeket.
Az meg nem tűnik reálisnak, hogy egy 60 körüli nőbe ültessenek petesejtet.

Teljesen kizárt, hogy MO_on bármilyen orvos is kockáztatna ilyesmit, ugyanis ezzel elveszítheti az aprobációját.
Másrészt ha ennyire rossz egészségi állapotban vagy, akkor nem vagy eleve alkalmas arra, hogy gyereket felnevelj, nem is lenne értelme az egésznek.

A kérdezö egyszerüen idióta, nem, fogja fel, hogy MO-on a béranyaság lehetetlen jogilag, büntetendö dolog.
Másrészt meg az endometriozis-ra hivatkozik, de közben bél, tüdö, stb bajai is vannak, ez eléggé problémás gyerekvállalás ellen.
A stílusa meg annyira primitív, bunkó, hogy az ilyenek jobb, ha nem szaporodnak.
Egyébként szerintem csak veszekedni akar.

1. Magyarországon nem létezik beranyasag.
2. A lombikprogram felső korhatara 45 év.

Endometriozosm van nekem is, borzaszto.
3-as , hogy mondhatsz ilyet ? Ha ennyire ostoba vagy, hogy annak sem nezel utana mi az endometriozis, inkabb lapozz tovabb !
Kerdezo, Mo.-n illegalis a beranyasag. Kulfoldon megoldhato, attol fugg mennyi penzetek van ra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!