Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Béranyaság Magyarországon...

Béranyaság Magyarországon családtaggal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos endo es adeno mellett nagyon alacsony az amh-m is (0,45), a lombik nem akar sikerülni. 3 petesejtem lett múltkori stimu után, ami 33 évesen édeskevés.. voltam műtve bélrezekcióval 2023 márciusban, elvileg azóta csak egy pici újult ki a petefészkemben meg már râment a tüdőmre is, légmell menstruációkor stb szóval nincs sok időm szórakozni, próbálkozni, szeretném véglegesen leállítani a mensim, mert már múltkor is összeesett a tüdőm és majdnem meghaltam mensi első napján.

Most szedem a rengeteg q10-et, dhea, melatonin, elevit, myo-inozitol, jógázok, edzek, nemsokára nyaralni is fogok, tehát a stresszt kerülöm, amennyire lehet..

Ha így legközelebbi stimunál 4-5 petesejtet produkálnom, anyukám szivesen bevállalná a beültetést, hisz neki egészséges a méhe, az enyém meg nem. Tudtok nekem olyan orvost aki bevállalja így? Vagy külföld?

tegnap 15:24
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
96%

Magyarországon jogilag az az anya, aki megszüli a gyerekeket.

Az meg nem tűnik reálisnak, hogy egy 60 körüli nőbe ültessenek petesejtet.

tegnap 15:27
 2/37 A kérdező kommentje:
Tudom hogy működik, de azt is tudom, hogy sokan beranyaznak, mert vannak orvosok akik jo penzert elvallaljak... csak tudnam, hogy hova induljak… Anyu meg csak 52, szoval nem tul oreg.. a mehe jobb allapotban van, mint az enyem szoval a kor nem mervado. Szerintem meg az amh-ja is jobb mint az enyem..
tegnap 15:31
 3/37 anonim ***** válasza:
70%

Teljesen kizárt, hogy MO_on bármilyen orvos is kockáztatna ilyesmit, ugyanis ezzel elveszítheti az aprobációját.

Másrészt ha ennyire rossz egészségi állapotban vagy, akkor nem vagy eleve alkalmas arra, hogy gyereket felnevelj, nem is lenne értelme az egésznek.

tegnap 15:33
 4/37 A kérdező kommentje:
Te tudod mi az az endometriozis? Hogy ne tudnek felnevelni egy gyereket, ne idegesits mar. Ha nem menstrualok, nincs bajom, mert az endometriosis recesszioban van. Akkor lobban be, ha menstrualok. Tehat ha lesz gyerekem, akkor utana leallitjak a mensim(mesterseges klimax ) es vege minden bajommak. Ne beszelj mar hulyesegeket legyszives, nem haldoklom … ha nem tudsz segiteni akkor szia!
tegnap 15:35
 5/37 anonim ***** válasza:
55%

A kérdezö egyszerüen idióta, nem, fogja fel, hogy MO-on a béranyaság lehetetlen jogilag, büntetendö dolog.

Másrészt meg az endometriozis-ra hivatkozik, de közben bél, tüdö, stb bajai is vannak, ez eléggé problémás gyerekvállalás ellen.

A stílusa meg annyira primitív, bunkó, hogy az ilyenek jobb, ha nem szaporodnak.

Egyébként szerintem csak veszekedni akar.

tegnap 15:48
 6/37 anonim ***** válasza:
92%

1. Magyarországon nem létezik beranyasag.

2. A lombikprogram felső korhatara 45 év.

tegnap 15:49
 7/37 A kérdező kommentje:
Az endometriozis rament a belemre, kivettek, mar ninfs rajt. Azota Rament a tudomre is. Mi nem ertheto? Ismerosom is beranyaval szult MAGYARORSZAGON 4 eve csak mar nyugdijba ment az az orvos. De ha kell kulfoldre elmegyunk, tok mindegy. Kerdesem azokhoz szolt, akik ebben jartasak, nem azokhoz akik se olvasni nem tudnak es az endometriozist sem ismerik. Koszi.
tegnap 15:51
 8/37 anonim ***** válasza:
91%
Magyarországon létezik sperma, petesejt és embrió donacio, de nem létezik beranyasag. Az ismerősöd hazudott. Külföldön se fog egyetlen felelős orvos egy 52 éves nőnél hormonstimulaciot alkalmazni és embriot beultetni. 52 évesen már nagy eséllyel túl van a menopauzan
tegnap 16:05
 9/37 anonim ***** válasza:
43%

Endometriozosm van nekem is, borzaszto.

3-as , hogy mondhatsz ilyet ? Ha ennyire ostoba vagy, hogy annak sem nezel utana mi az endometriozis, inkabb lapozz tovabb !

Kerdezo, Mo.-n illegalis a beranyasag. Kulfoldon megoldhato, attol fugg mennyi penzetek van ra.

tegnap 16:16
 10/37 anonim ***** válasza:
38%
9-es vagyok, Angliaban dolgozom eu.ben, volt 59 eves elso terhes lombikos betegem, itt van beranyasag is. De ez kulfoldikent milliokba van.
tegnap 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!