Mitévő legyek? Teljesen osszevagyok már zavarodva.
Májusban lesz 1 éve, hogy próbálkozunk a párommal a babaprojekten.
Szedtem már novafamot.
Voltam már endokrinologusnal (megjartam az állami és a magán rendelest is)
Államilag azt mondták nem kell gyógyszert szednem (hasimotom van) magánban meg már gyógyszert kaptam, hogy a 3egeszes TSHmat lejjebb vigyük 2,5re vagy az alá.
Közben folyamat járok laborba ahol vannak értékeim amik magasak,de a háziorvos szerint nem számottevőek és hogy nem ez miatt nem sikerül a baboca. Teljesen kétségbe vagyok esve már, mert a párommal elméletileg semmi probléma nincsen.
Most a következő az nőgyógyász lesz mar. (Amúgy kell mennem az éves rakszuresre).
Ti mit tanácsoltok? Kinek mennyi idő után jött össze illetve ha kellett rásegíteni akkor hogyan tettétek?

" amennyiben nem tudsz érdemben hozzászólni akkor kérlek sehogy se tedd. Koszi"
Majd eldöntöm, nem te fogod megmondani.
Egyébként csak jeleztem, hogy tőlünk vársz szívességet, akkor risztelj meg azzal, hogy olvashatóan írsz, és nem nekünk kell kitalálni, mire gondolt a művész.

Egyébként kb. az egyetlen használható választ én adtam eddig... nem kötekedni járok ide csak fölösleges ugyanazt a kérdést többször kiírni, aztán letagadni.
Emlékeztem, hogy már egy pont ugyanilyen kérdésre válaszoltam nemrég.
Normális esetben a férfi is kiveszi a részét, nem szarik be egy spermavizsgálattól. Tanácsot kértél, kaptál. Arról, hogy nem tetszik, nem mi tehetünk.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!