Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogy néz ki egy Lombik ciklusi...

Hogy néz ki egy Lombik ciklusindítás?

Figyelt kérdés

Leírnátok kérlek, hogy nálatok, hogy nézett ki? :) Egyáltalán, hogy kell elképzelni.

Tudom, tudom, mindenkinél különböző. Meg intézmény válogatja.

Csak, hogy kb mire készülhetek.

Mi jövőhét elején indulunk, és már nagyon várom.

Nekem jók az eredményeim (női oldal), páromnál vannak kisebb eltérések.

febr. 17. 09:38
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Ha jövőhéten indultok, akkor már biztosan kaptál táblázatot, felírták a gyógyszereket. Kövesd az utasításokat. Az indítás röviden ennyi: a megadott naptól elkezded adni/szedni a megadott gyógyszereket. Semmi különösebb.
febr. 17. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Hosszú vagy rövid protokoll lesz? Fogamzásgátlót szedsz vagy saját ciklusból indítják?

Ha hosszú protokoll akkor csinálnak egy hüvelyi UH-t, felírják az injekciót, elmondják hogy kell beadni és ennyi. Ha megjön akkor kell telefonálni és adnak időpontot a ciklus 2-3. napjára.

febr. 17. 11:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Saját ciklus, rövid lesz :)
febr. 17. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor honnan tudod, hogy jövőhét elején indultok?

Ciklus 2-3. napján kell menned, hüvelyi UH lesz (igen, úgy, hogy vérzel), felírják az injekciókat, elmondják hogy kell beadni és kapsz egy újabb időpontot pár nappal későbbre.

febr. 17. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem menstruáció első négy napjában kellett menni, hüvelyi UH+ kaptam táblázatott ahová a doki felírja miből mennyit kell szúrni,és hogy legközelebb mikor kell menni, pár nap-1 hét múlva.
febr. 17. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is saját ciklusból volt rövid protokol, ugyanígy, ahogy írták a többiek menni kellett a ciklus 2-3. napján, UH-t csinált és megkaptam a táblázatot, mikor mit kell szúrni stb. és mikor kell visszamenni. 1x UH-ra kellett mennem és a látottak alapján kaptam a további dózisokat, majd 1x UH+vérvételre, az alapján határozták meg, hogy mikor kell beadnom a tüszőrepesztő injekciót és utána mikor kell menjek leszívásra.
tegnap 00:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, így már kicsit jobban látom mi történik majd! :))

#4, #1

Már megvolt a kivizsgálás, most kaptunk zöld utat a dokitól, hogy következő ciklusnál, menjek ciklusindításra. Mivel pontos a ciklusom +/- 1 nap, így tudom, hogy hétfőn vagy kedden kell menjek az intézetbe.

Az indulást erre értettem, elnézést, ha ezt mást jelent ebben a kontextusban.

És nem, nem kaptam még táblázatot, gondolom azt majd akkor, amikor megyek vértételre jövő héten, mert meg kell várjam az eredményt, azt tudom. :)

tegnap 08:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!