Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyi ideig tart egy meddőség...

Mennyi ideig tart egy meddőségi kivizsgálás?

Figyelt kérdés

Januárra kaptunk időpontot.

Én már voltam vizsgálatokon (hormonlabor, hasi uh, mell uh, hüvelyi uh) nem találtak semmit.

Érdekes, de eddig még egy pozitív (halvány pozitív) tesztem sem volt. :/

Annyit olvasok itt a csoportban, hogy van akinek többször is összejött csak nem maradt meg.

De nálunk még el sem indult a folyamat :/

Nem vagyok idős, sportolok, nem élek stresszes életet. :)

Aki volt már meddőségi központban miket néznek? Sokat kell várni egy-egy vizsgálatra?

Mi Budapesten a 12.kerületbe megyünk. Erről van esetleg véleményetek?

dec. 15. 18:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem még. Mivel megvárom a meddőségit, hogy ott mit mondanak.
tegnapelőtt 10:02
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Meddőségibe csinálnak átjárhatóságit.

Ott még sok tesztet levesznek Clamedia, HIV, Gomba, Baktériumra tenyésztenek, Trichonomas tesztelnek.

Csak azért tudom, mert mi frissen benne vagyunk :)

Bár én a Szegedi RMI be járok, biztos helyenként eltérő.

Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön, és minden rendben legyen :)

tegnapelőtt 10:09
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 Nem mindenhol csinálnak ártjárhatóságit, és pont az amire sokat kell várni ha valaki van olyan elvetemült, hogy kivárja államiban a röntgenest.
tegnapelőtt 10:47
 14/18 anonim ***** válasza:

13! Nem mindenhol kérik. Ott tőlem pont nem kérték, mert őket nem érdekli a petevezető, lombikhoz nem kell🤣 Persze, gondolom, azért, mert nálam inszem nem jöhetett szóba. Szóval alapból méhtükrözést kértek, de mivel mondtam, hogy engem viszont érdekel, mert spontánban is gondolkodom, kicserélte a beutalót és azt mondta, akkor legyen az, kiváltható vele a tükrözés.(Ne keresd a logikát, én se értem.)

tegnapelőtt 13:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Ahogy 14-es írja, abban az esetben, ha már előre tudott, hogy lombik jöhet csak szóba, akkor feleslegesen nem fognak csinálni. Ismerősömnek sem csináltak meg PCOS -es.

De ha nem köztudott, hogy mi gátolja teherbe esést, akkor kérhetnek.

Igen, én is magánba csináltattam, ultrahangos módszerrel, persze ott is lehet, csak annak kicsit borsosabb az ára, de valóban megéri.

Viszont maga a meddőségi centrum is csinál.

tegnapelőtt 14:04
 16/18 A kérdező kommentje:
Lehet hülye kérdés, de a meddőségiben minden vizsgálat ingyenes?
tegnapelőtt 16:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Amit ott csinálnak és jogszabály szerint indokolt azt igen.

De pl ha jó a spermakép a DNS fragmentáció vizsgálata nem indokolt, ha te mégis szeretnéd, akkor azért fizetni kell.

Vagy pl ha van valami a melledben akkor lehet adnak beutalót mell UH-ra, azt helyben nem végeznek. Kivárhatod, hogy államiban 2042-ben megcsinálták, de ha nem szeretnéd kivárni, akkor el kell menned magánba és fizetni kell érte.

tegnapelőtt 16:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy oda jártam. Csak a nagylabort, meg cukorterhelést csináltak ott. Az összes többihez csak beutalót kaptam. A területileg illetékes szakrendelőben kellett, vagy magánban, nekik mindegy, de nem ott. Ott még egy uh.se volt nekem.

tegnapelőtt 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!