Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyi ideig tart egy meddőség...

Mennyi ideig tart egy meddőségi kivizsgálás?

Figyelt kérdés

Januárra kaptunk időpontot.

Én már voltam vizsgálatokon (hormonlabor, hasi uh, mell uh, hüvelyi uh) nem találtak semmit.

Érdekes, de eddig még egy pozitív (halvány pozitív) tesztem sem volt. :/

Annyit olvasok itt a csoportban, hogy van akinek többször is összejött csak nem maradt meg.

De nálunk még el sem indult a folyamat :/

Nem vagyok idős, sportolok, nem élek stresszes életet. :)

Aki volt már meddőségi központban miket néznek? Sokat kell várni egy-egy vizsgálatra?

Mi Budapesten a 12.kerületbe megyünk. Erről van esetleg véleményetek?

dec. 15. 18:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos saját tapasztalatom alapján; akár évekig!

Ha összetettebb a probléma és/vagy nem teljesen rutin; akkor csak futod a sikertelen köröket. Engem 2 sikertelen lombik után küldtek el immunológiai kivizsgálásra, újabb sikertelenségek után genetikára is; de az összetettebb, drágább kivizsgálásokig magánban, saját pénzből, és rengeteg utánaolvasós-keresős, álmatlan éjszaka után jutottam el. Vagyonok mentek el magánlaborra, magánrendelésekre...

dec. 15. 18:40
 2/18 A kérdező kommentje:
És végül sikerült?
dec. 15. 18:48
 3/18 anonim ***** válasza:

Budai meddőségibe mentek a János kórházba? Én oda jártam. Ha ezek mind megvannak, akkor nálad már nem sokat fognak vizsgálódni, inkább a férjednél. Nekem mindenre csak beutalót adtak, nem csináltak semmit, csak konzultációk voltak. Megnézték a leleteimet és az alapján mondták a továbbiakat.

Sok mindentől függ, hogy meddig tart, de amelyik vizsgálat 1 évnél régebbi, azt újra kérik.

Neked rákszűrés, méhtükrözés, nagy labor és STD szűrés biztos kell még. Másra nem emlékszem.

dec. 15. 19:10
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Hely függő.

Van ahol egy hónap alatt helyben megcsinálnak mindent, van ahol kapsz nagy nehezen egy kupac beutalót aztán menj vele ahova tudsz időpontot kérni, aztán ha megvagy a kupaccal kapsz egy másik kupacot, de amire az is meg lesz lejár az első kupac, kezdheted elölről és húzzák az egészet, mint a rétestésztát.

dec. 15. 19:46
 5/18 anonim ***** válasza:
#1 Igen, végül sikerült. Két gyermekünk van.
dec. 15. 22:29
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen a budai meddőségibe megyünk.
tegnapelőtt 07:15
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk októberre volt telefonos konzultációra időpontunk, azóta mondta a doki, hogy januárba mehet a ciklus indítás. Mert minden vizsgálatom jó, viszont a férjemnél morfológia 1%, így csak lombik lehetséges.

Majd az andrológus közbe szólt, hogy férjem menjen még DNS Fragmentációra, az eredménye miatt, úgyhogy oda januárba megy még konzira. Szerencsére ez jó lett.

A meddőségi központig velem is minden rendben volt, majd addig nem derült ki, de a központba mondta a doki, hogy endimetriózisom van. Pedig mostanában sokat jártam a magán dokimnál, de ő nem vette észre.

Férjedet vizsgálták már?

tegnapelőtt 09:26
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem őt még nem.
tegnapelőtt 09:36
 9/18 anonim ***** válasza:

Pedig ha nem sikerül 1 év alatt, nem csak a nő, de a férfinek is el kellene mennie kivizsgálásra.

Andrológushoz, mintát kell vinnie, és utána kiértékelik az eredményét.

"A meddőség oka az esetek 45‑50%‑ában a női, 25-30%-ában a férfi, illetve 15-20%-ában mindkét oldalon fennálló elváltozásokra vezethető vissza"

Mi is úgy voltunk vele, ha 1 évig nem jön, bejelentkezünk meddőségi központba.

De szerintem jól is tettük.

tegnapelőtt 09:47
 10/18 anonim ***** válasza:
Átjárhatósági vizsgálaton voltál?
tegnapelőtt 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!