Esetleg valami tipp? Van* várjak még?
5 éve elsőnek terhes lettem iker terhesség, sajnos elvetettem amit nagyon bánok..aztán 2 év múlva a párommal szerettünk volna babát el maradt a menstruációm így teszteltem ami pozitív lett de 1 hét múlva vereztem így mentem a kórházba és nem volt terhesség azt mondták. Rá pár hónapra terhes lettem 9 hét 5 napig fejlődött csak műteni mellett
Van még esélyem??
Persze, hogy van!
Nálam is több baba elment, nálam progeszteron hiány volt a gond. Beágyazódtak, de mindig kilökődtek... Majd mikor ikrekkel lettem terhes, bekerültem 8 hetesen vérzéssel. Kaptam progeszteron kúpot ( lombikosoknak szokták adni), és itt van a két gyönyörű 18 hónapos kisbabám. 😊 Kétpetéjűek egy fiú egy lány.
A peteèrèst serkentettem egy kis méhpempővel. 😘 Olvass utána, tuti cucc. 🥰
Köszönöm a válaszokat!!
Azt elfelejtettem le írni hogy csütörtökön voltam orvosnál be vérzett a baloldali petefészkem vérömleny lett ott 2,5mm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!