Esetleg valami tipp? Van* várjak még?

Figyelt kérdés

5 éve elsőnek terhes lettem iker terhesség, sajnos elvetettem amit nagyon bánok..aztán 2 év múlva a párommal szerettünk volna babát el maradt a menstruációm így teszteltem ami pozitív lett de 1 hét múlva vereztem így mentem a kórházba és nem volt terhesség azt mondták. Rá pár hónapra terhes lettem 9 hét 5 napig fejlődött csak műteni mellett

Van még esélyem??

dec. 14. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van!

Nálam is több baba elment, nálam progeszteron hiány volt a gond. Beágyazódtak, de mindig kilökődtek... Majd mikor ikrekkel lettem terhes, bekerültem 8 hetesen vérzéssel. Kaptam progeszteron kúpot ( lombikosoknak szokták adni), és itt van a két gyönyörű 18 hónapos kisbabám. 😊 Kétpetéjűek egy fiú egy lány.

A peteèrèst serkentettem egy kis méhpempővel. 😘 Olvass utána, tuti cucc. 🥰

dec. 14. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Esélyed van természetesen. Az első vetélés pl. nagyon korai volt, ha nem a mai modern korban élnénk valószínűleg nem is tudtad volna, hogy terhes vagy, csak egy megkésett menstruációnak hitted volna. 3 vetélés után tekintik habituális vetélésnek és kezdik vizsgálni, hogy mi lehet az oka, lehet hormonprobléma, genetikai vagy immunológiai gond stb. Nem tudom hány éves vagy és mióta próbálkoztok, 35 év alatt 1 év, 35 év felett 6 hónap sikertelen próbálkozás után ajánlott meddőségi központhoz fordulni, de én a helyedben az előzmények miatt ezektől függetlenül keresnék egy jó magánorvost, és elkezdeném a kivizsgálásokat.
dec. 14. 22:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Azt elfelejtettem le írni hogy csütörtökön voltam orvosnál be vérzett a baloldali petefészkem vérömleny lett ott 2,5mm

dec. 15. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!