Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 3 alkalommal megyek...

Heti 3 alkalommal megyek edzeni. Edzés előtt BCAA-t fogyasztok, utána pedig proteint. Az edzés mennyiség maradna -->esetleg van tipp, hogy erő/izomtömeg növelést hogy tudok elérni, vizesedés/hízás nélkül?

Figyelt kérdés
Ill. kreatin szedés mindig vizesedéssel jár együtt?

2023. szept. 7. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

És az így önmagában mit jelent, hogy 3x mész a héten?

Miért iszol BCAA-t ami 10 éve is out dated volt?

Miért iszol edzés után "proteint"? Ha a napi össz fehérjebevitel számít, akkor miért fontos közvetlenül edzés után bevinni? Ha nem is tudod mennyi a napi szükségleted + azt sem hogy most mennyit viszel be akkor minek iszol fehérjét? Amúgy sem tudsz egy röhejes mennyiséget néhány szelethúsból bevinni?

Úgy tudsz elérni izomtömeget mint bárki más. Progresszív terheléssel, célnak megfelelő kajával, és regenerációval. Így működik pár milliárd ember, nem kell semmi plusz trükk hozzá. Mi köze az edzéshez annak, hogy vizesedsz e?

Kreatinnak mi köze a vizesedéshez?

Nem kötekedn akarok de amíg 25 évvel ezelőtti fals infókat követsz addig rengeteg időt és pénzt pazarolsz el a semmire majd. Javaslom, hogy a nulláról nézz utánna mindennek, naprakész oldalakon.

2023. szept. 7. 12:46
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Imádom az ilyen kezdőnél is kezdőbb kérdéseket, mikor a kérdező, azt se tudja melyik bolygón van.🤣🤣

Jó tanács: Ha lehet glutaminnal, már ne etessenek meg a tápkieg boltban!🤭

2023. szept. 7. 13:57
 3/10 A kérdező kommentje:

Ha vmi építő dolgot tudsz mondani, meghallgatom. Eddig erre nem került sor.

A két fenti bejegyzésed téged minősít.

2023. szept. 7. 16:52
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Csak az egyik fenti bejegyzést írtam én, találd ki melyiket!😆

Azért nem írt senki építő dolgot, mert erre nem lehet. Zéró tudással, abszolut kezdőként megkérdezed, hogy lehet erő és izomnövekedést elérni? Félinformációkkal meg részinformációkkal semmire nem mész. Most én mondhatom itt neked, hogy izomépítéshez 1,5-2 g/ttkg fehérje naponta, de b*szhatod, ha ettől még kalóriadeficitben vagy minden nap. Szóval eléggé összetett a téma, nem lehet 3 mondatban elmondani.

2023. szept. 7. 17:09
 5/10 anonim válasza:
100%
Első válasz szerintem teljesen jól elmondta.
2023. szept. 7. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
ettől a kérdéstől kiugrottam az anabolikus ablakon
2023. szept. 8. 07:26
 7/10 anonim ***** válasza:

3/6 A kérdező kommentje:

Első válaszoló vagyok. Megkérdezhetem konkrétan mi nem tetszik a válaszomban?

Tételesen rávilágítottam, hogy amikor kérdezel, azok konkrét tévhitek, fals infók, ezer éves dogmák.

Majd kaptál egy konkrét választ arra, hogy mi kell az izomépítéshez. Leírtam, hogy neked is ugyanaz, mint néhány milliárd embernek. Progresszív edzés, megfelelő kaja, és pihenés.

Majd visszakérdeztem, hogy milyen bevizesedéstől tartasz, és annak mi köze amúgy a naturál edzéshez, bár errer nem érkezett válasz, ahogy arra sem, hogy a kreatinnak mi köze ehhez.

De miattam azt csinálj amit akarsz. Fussál be badizgatás után a neon zöld sékereddel a gym öltözőbe aztán rágoasd vadul a protein sékedet attól jön a színhús. Bár továbbra sem értem, hogy ha nem tudod mennyi a napi szükségleted + a mostani beviteled akkor miért pont egy hulladék tejsavó mellékterméktől várod a megváltást.

Felőlem iszogathatod a bícíéjt is nyugodtan, bár leírhatnád előtte egy 10 mondatban, hogy mi az, miért iszod és mik az elvárásaid tőle.

Normálisan leírtam, hogy normálisan olvass utánna mindennek, mert így a saját idődet és pénzedet égeted a nagy büdös semmire. Aztán miattam toporoghatsz egy helyben évekig is.

2023. szept. 8. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Emberek.

Neki nincs zéró tudása, habem az 500. felhasználóról írja ki hétről hétre ugyanazokat a kérdéseket. Nem furcsa, hogy kb. mindennap feltűnik egy ugyanabban a témában tájékozatlan egyén, ugyanolyan szövegkörnyezettel, "XY fehérjepor jobb, tömegnövelőből melyiket vegyem edzéshez," stb. stb...francot foglalkoztok vele, neki ez az élete, válaszolsz neki aztán nekiáll provokálni. Pszichológiai eset a csávó, hót ziher.

2023. szept. 8. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:
2023. szept. 8. 09:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Naturba olyat sehogy. Ha jon izom, jon viz meg zsir is. Annyit egyel amennyire szukseged van es maxold ki az edzest magadhoz kepest. Csinald ezt evkig meg megtovabb es jolesz 😄 mast erre nem lehet irni, semmit se tudunk rolad.
2023. szept. 8. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!