Inszeminacioig sikerülhet ennyi petesejt? Többi lent
Nekem nem inszem, hanem stimulált időzített együttlét és ciklus volt. Én csak simán az átlagnál magasabb amh-m miatt tartottam tőle, hogy mi van ha sok tüsző lesz, de én fejben felkészültem rá, hogy akkor telefon a központba és lombik, ha engedik. (Meddőségi központban lombikot javasolták rögtön, de én még magánban elmentem egy ilyen időzített együttlétes stimulációt megpróbálni).
Végül 2 tüsző lett csak és azok is idő előtt megrepedtek. Igazából időpazarlás volt lombik előtt.
Én a helyedben nem bánnám, ha lombik lesz, és te se bánd. Innentől a leszíváson kívül semmiben sem különbözik, beültetés az ugyanúgy zajlik, mint az inszemináció, ugyanúgy egy katéteren keresztül helyezik fel, utána meg ugyanúgy progeszteron pótlás van.
A leszívás meg ha altatásban van akkor egy jó pihi. Mivel inszemhez kalibrált hormont kaptál hiperstimu se valószínű.
És a lombiknak sokkal-sokkal jobb esélye van, hogy sikerül. (Ilyenkor már nem lehet repedés gátlót felírni? Meg amúgy ha folyamatosan laborral figyelnék a hormonszinteket látnák előre ha készülsz ovulálni..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!