Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha csak egy petesejtem érett...

Ha csak egy petesejtem érett meg, sikeres lehet az első inszemináció?

Figyelt kérdés
Pénteken megyünk az első inszemre, ma fogok tüszőt repeszteni. A doki szerint csak egy nagy petesejtem van. Szerintetek lehet esélyem?
2012. aug. 15. 08:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet esélyed :)

Az az egy petesejt pont elég lesz a babához :)

szépen felteszik egészen a petevezetőd aljába a spermákat és onnan ezerrel száguldoznak majd felfelé, és várnak a petédre :)

Én fél óra múlva megyek a 3.inszemre.

2012. aug. 15. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
szia! ahogy az én dokim mondta minden inszemnél, egy babához egy petesejt, és egy spermium kell, nem mindig a több a jobb:) a minőség a lényeg. Bízz ebben az egyben:) Nekem holnap szül császárral egy fórumról ismert lány, egyetlen egy petesejtje lett inszemináció alatt, és most holnap megérkezik Csenge baba! tehát csak pozitívan.
2012. aug. 15. 12:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást! Azt mondják, minden fejben dől el, így én is eldöntöttem, hogy teherbe fogok esni pénteken. :)))

Nektek pedig sok sikert és kívánom, hogy mihamarabb bekopogjon a gólya. :)

2012. aug. 15. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Túl vagyok az inszemen. Sajnos most kevesebbet kaptam vissza, mert volt egy kis "baleset" spermaadás közben, de azért még 7,5 millió megteszi :)

Én is most nagyon rákoncentrálok, hogy összejöjjön, mert tényleg minden a fejben dől el :)

Én most a 3. inszemnél igenis babás lettem :) KÉsz!

Neked is drukkolok :)

2012. aug. 15. 15:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, hogy vagy?? Van már eredmény? :)
2012. aug. 27. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, a 12.dpo-n vagyok. Ma teszteltem egy negatívat. Csak péntekre nem várom. DE tegnap is és ma is nagyon halvány barnás valami van, de alig látni.

Remélem, nem jön meg!

2012. aug. 28. 13:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is péntekre nem várom és tegnap én is lőttem egy negatívat... szorítok nagyon magunknak!!! :) majd írj mindenképp!
2012. aug. 29. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!