Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Méhpolip esetén lehetetlen...

NemFogodKitalálni kérdése:

Méhpolip esetén lehetetlen teherbe esni?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve próbálkozunk sikertelenül. A tüneteket hagyjuk, nem az a lényeg, hanem amit a kérdésbe leírtam.

Múltkor megnézte a méhemet a doki ultrahanggal. Állítólag a méhem tetején volt valami sötétebb folt, ami elég valószínű, hogy polip. A vizsgálatra még nem kaptam időpontot, majd decemberre kapok. Akkor a tükrözéssel együtt le is szedik, ha esetleg tényleg polip. De azzal tényleg lehetetlen teherbe esni? 0%az esély? Teljesen értelmetlen addig reménykednünk?

okt. 25. 19:26
 1/4 anonim válasza:
44%
Nekem a méhpempő segített, a cisztákat is eltüntette. Kis üveges, de csodát tett.
okt. 25. 20:26
 2/4 babyboom567 ***** válasza:
78%
Az égvilágon semmit sem okozott.8 éves a gyerekem.
okt. 25. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Nem. Nekem méhszájon volt egy. Azt mondták, addig lehetetlen, mert teljesen elzárja az utat. Kérdeztem, akkor, hogy menstruálok? Azt mondták, hát, matematikailag nem teljesen lehetetlen, de a gyakorlatban igen. Műtét előtt kiderült, hogy a méhtestben is van egy. (Ennek később még lesz jelentősége, mert engem nem tükröztek és olyankor simán ott maradhat.)

Műtét után 5hónap próbálkozással terhes lettem. Vetélés lett😢

Később újra megnézettem, van-e polipom, mert tudtam, hogy visszanőhetnek. Volt😭 Újra műtétre készültem, már tükrözéssel. A doki arra gyanakodott, hogy bent hagyták, tehát úgy estem teherbe. Azt mondta, az eltávolítás 30-40százalékkal növeli a teherbeesés esélyét. Spontán akartam, de muszáj volt a műtét, mert a korom miatt lombikra is vártam, azt meg nem csinálnak polippal. Közvetlenül a műtét előtt terhes lettem. Szintén 5.próbálkozasra. Épp etetem a kisfiam😁

okt. 26. 08:36
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
71%
Nem így van, de adakályozhatja a teherbeesést. Nálunk páromnál lombiknál derült ki, hogy vs. polip, de ennek ellenére beültették az embriót, aztán volt műtét is, de utána sem esik esik teherbe ugyanúgy, szóval ettől nem függ a mi tapasztalatunk szerint.
nov. 14. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!