Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Azokat kérdezem akiknek végül...

Azokat kérdezem akiknek végül hormont kellett kapniuk, ti mennyit híztatok a próbálkozás alatt? Esetlegesen lement miután sikerült a baba?

Figyelt kérdés

okt. 25. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit. Mondjuk “csak” három inszeminációm és egy lombikom volt.

Sőt még fogytam is, de azt nem attól hanem az IR diétától.

okt. 25. 09:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit, miért kellett volna hízni? Ugyanazt és ugyanannyit ettem, mint korábban...
okt. 25. 09:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Hmm lehet akkor csak én voltam peches. Az első két inszem alatt feljött öt kiló, kiderült hogy az IR szállt el az eddigiekhez képest. Persze végül leadtam, de azért idő volt hogy rájöjjünk mi történt. Plusz az sem segített hogy az igazi intenzív mozgásokat kerülni kellett.
okt. 25. 10:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit sem híztam. Mivel ilyenkor jobban odafigyel az ember az étkezésre szerintem sokan inkább fogynak.
okt. 25. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyi, pedig jó nagy dózist szúrtam.
okt. 25. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
4 inszemem és 1 lombikom volt, de nem híztam, eleve van rajtam egy kis plusz, egy kicsit jobban odafigyeltem mit/mennyit eszek, de ennyi.
okt. 25. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!