Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Egy év próbálkozás után,...

Egy év próbálkozás után, teljesen el vagyok keseredve! Mit szedjek még, hogy végre legyen baba?

Figyelt kérdés

Labor, peteérés, spermium vizsgálatok rendbe vannak.

Ugyan a férfi oldalon két hormon gyenge, de azt mondták a dokik, hogy mivel a sperma jó az nem számít.

Petevezeték átjárhatóságira még nem kaptam időpontot.

Pajzsmirigy alulműködésem van. Gyógyszert szedek rá. PCO nincs.

Szedek Fertit, ashwagandat, cinket, folsavat, C és D vitamint.

Adjatok még tanácsot milyen természetes vagy nem természet készítménnyel tudnám még támogatni a teherbeesést?

Tudom ne görcsöljek rá…

2024. máj. 29. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem első körben várd meg az átjárhatósági eredményét, ha azzal gond van, akkor hiába csinálnál/ennél/szednél bármit is.

A pajzsmirigy értékeid amúgy gyógyszerrel már jók?

Valószínűleg ideje lenne felkeresni egy meddőségi centrumot is egy év után, ott úgyis elmondják, hogy milyen vizsgálatokra lehet még szükség, és gyógyszert is adnak, ha szükséges.

A mozgással hogy álltok? Azt mindig javasolni szokták, kárt pedig nem tudtok vele csinálni, sőt, nem csak a babatervezéssel kapcsolatban lehetnek pozitív hatásai.

2024. máj. 29. 23:41
 2/4 A kérdező kommentje:

A pajzsmirigy jó. (bár ősszel új gyógyszert kaptam, azóta híztam 5 kilót)

Bejelentkeztem már, de csak augusztusra kaptunk időpontot, az is csak telefonos… ezért addig is elkezdtük az alapvető vizsgálatokat (ciklus 3. nap, 21. nap, cukor, inzulin stb.)

Mozgás: na az nem igen van jelen, csak amit amúgy is megtesz az ember egy nap. Pl.: elsétál a buszmegállóba

2024. máj. 30. 07:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Inzulinrezisztenciát vizsgálták?

Én amúgy a premens kapszulára esküszöm. Barátcserje kivonatot tartalmaz de azért orvost érdemes megkérdezni róla.

2024. máj. 30. 09:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, azt vizsgálták, rendben van.

Átjárhatósági vizsgálat volt júniusban.

Azóta két próbálkozás volt.

Pénteken pozitív tesztem lett. Nagyon bizakodó vagyok, hogy minden rendben lesz!

2024. júl. 22. 11:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!