38. nap körül még lehet peteérés?
Missed ab-om volt. Össze-vissza hosszúságú (de még nem kóros) ciklusok után most szeretnénk újrapróbálkozni. 38.ik ciklus napon járok, tesztek negatívak. Terhes tuti nem vagyok. Ma és tegnap termékeny nyákot tapasztaltam ismét. Létezik, hogy ennyi nap után lesz ovuláció? Vagy ilyen hosszú ciklusban ez már esélytelen és valami hormon probléma a dolog?
(Már van orvoshoz időpontom csak még odébb)
A nyák korántsem jelent egyértelműen peteérést.
Nekem mondjuk peteéréskor semmilyen folyásom nincs, majdnemcsak száraz vagyok. Mensi elött 2 nappal van a tojásfehérjés cuccom.
Ahogy már írták, nem szerencsés, valószínűleg nem egészséges a peteérés minősége, ha 35+ napos a ciklus. (Vagy 21 nap alatti.)
De neked missed ab után lehet, hogy más a helyzet, gyógyul a szervezet, lehet, hogy próbálkozik a következő ovulációval nemsokára.
Valahogy követned kéne az ovulációdat. A nyák önmagában nem megbízható, érdemes lenne hőmérőznöd vagy LH (ovulációs) tesztet használnod. A nyák azért nem megbízható, mert valakinek 1 héttel jelentkezik az ovulációja előtt, valakinek meg 1-2 nappal. Sőt, valakinek 1 nappal ovuláció után jelentkezik, hormonális oka van. Nálad nem lehet tudni, hogy most melyik eset áll fenn. Azért érdemes hőmérőzni/ovulációs tesztelni, abból jobban tudnád, hogy mikor volt ovuláció.
A veszteséged sajnálom, sok sikert kívánok, hogy mielőbb érkezzen a gyermekáldás.
Persze hogy nem garantálja,az egy lepisilős teszt..
Lazits egy picit, missed app utan a szervezetednek os ossze kell szednie magát, nem csak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!