Az baj ha valakinek késői peteérése van? A 30. ciklusnap körül?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk de hiába mondtam a dokinak, hogy én érzem ez a gond nem csinált semmit? Mit tanácsolnátok? Kérlek írjatok aki volt így és lett baba mert már nagyon elkenődtem. Két éve próbálkozunk vetélésem óta.2013. aug. 9. 17:11
1/5 anonim válasza:
Menjetek meddőségi központba, Ez enm nőgyógyászra tartozik. Valószinüleg a 30. napon sincs rendes peteérésed. Szinte biztos hogy hormonális probléma okozza a bajt. Gondolom aki nem tesz semmit az nem meddőségi szakorvos volt. Nem gondoltatok még rá hogy oda kéne menni?
2/5 anonim válasza:
Nekem is 27. napon volt pé, gyönyörű hőgörbével és sikerült a baba. Első ciklus volt, amikor hőmérőztem és próbálkoztunk. Annyit még megemlítenék, hogy PCOS voltam/(vagyok?) és metformint szedtem. Nélküle hosszú és rendszertelen ciklusaim voltak.
Második gyermekem még későbbi pé-ből, 30 napon túl fogant szoptatás alatt, metformin nélkül.
Szóval biztatlak, hogy van ilyen, sikerülhet!
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, köszönöm a biztatást. Nekem pajzsmirigy alulműködésem van és most állt be az érték normálisra. Volt olyan, hogy 60 napra jött meg de ez már 40-re csökkent. És remélem a baba is jön hamar. Köszönöm a válaszod, adtál egy kis reményt.
2013. aug. 11. 08:15
4/5 anonim válasza:
szia nekem a mennctruácio első napjátol számitva a 18. napon a 19. és a 20.on volt peteérésem.Nem az átlagos 14. napon. Ezért nem jőtt őssze 9 hónapig amire rájőttünk és második baba már első probálkozásra összejőtt. :)Az orvosom meg is jegyezte nekem nem a szokványos a peteérési időszakom.
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsò vàlaszolò. Valahogy én is így jártam mert most ovuteszttel is néztem és ovu előtt 2 nappal kezd a mellem fájni de mi azt hittük akkor màr késő pedig nem. Remélem nekem is sikerül hogy ezt tudom.
2013. aug. 12. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!