Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Vannak olyanok,akiknek most...

VTimi30 kérdése:

Vannak olyanok,akiknek most októberben lesz lombikjuk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én 38 éves vagyok,férjem 42. Több,mint 2 éve próbálkozunk Babával,de sajnos nem sikerül. Illetve tavaly egyszer spontán,de 6.héten elvetéltem. Így nyáron elkezdtük a lombik programot. Jelenleg stimuláció alatt vagyok még,tegnapi uh szerint van 4 db szép tüszőm. Holnap ismét uh +vérvétel,és ha minden rendben lesz,akkor hétfőn petesejtleszívás. (Már ha egyáltalán a tüszőkben lesznek) Az orvosom azt mondta,így is túlszárnyaltam az elvártat,mert a hormon és az uh ellentmond. A férjem spermaképe sem volt ideális,ezért 1 hónapja egy speciális vitamint szed rá. Nagyon félek és izgulok. Akiknek most volt vagy lesz leszívás/beültetés,lenne kedve elmondani a történetét? A férjemen kívül nem tudom mással megbeszélni,nem is szeretném még…
okt. 10. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 2023-ban volt a lombik, így csak együttérezni jövök. Drukkolok! :) Nagyon izgalmas ez az időszak, nekünk bár 3.-ra sikerült, mégis szép emlék maradt, a sok aggódással, csalódással, várakozással, izgalommal együtt is. Most 15 hónapos a babánk, vele vált valóra az álmunk. :)
okt. 10. 11:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Gratulálok a kis csodához! 😊

Engem már így az első is megvisel,pedig még csak most jön majd az izgulósabb része. Minden tiszteletem azoké,akik többször végigcsinálják ezt. Persze az eredménye mindenért kárpótol majd. Csak addig még annyi minden történhet. Már lassan minden forgatókönyvet lejátszottam a fejemben 🫣 Ti hova jártatok,ha nem titok? Mi Pestre a Dunamenti REK-be járunk. (Tőlünk 200km-er kb,de ez sem számít) Mennyi tüszőből mennyi petesejt lett,illetve mennyi maradt a beültetésre?

okt. 10. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Kétszer volt, hogy 4-5/4-5 tüsző növekedett a petefészkekben, egyszer nem jó ütemben kezdtek növekedni, egy része nagyon kilőtt és szépen nőttek, meg volt több kicsike, akkor 12-t szívtak le. Végül mindig 4 érett petesejt volt. A 4-ből pedig 3 termékenyült meg.

Forgács Intézetbe jártunk, nagyon kedvesek, és amit tudtak megtettek :)

Ha még nem vagy benne lombikos csopikban fészen, lépj be, ott találsz jótanácsokat is, hogy mivel támogathatod meg kicsit a folyamatot, mikor mi javasolt és mi nem, és hasonló helyzetekkel is találkozhatsz. :)

okt. 11. 14:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! Ma volt ismét uh,labor. A 4 tüszőből lett mára 5 db. Egy 20-17-16-14-10 mm-es. Szombatig még szurik. Holnap 3 injekció(órára/percre pontosan)+a tüszőrepesztő holnap este 9-kor. Két nap betadinos kúp is. Hétfő reggel pedig 7:15-re leszívás. Nagyon izgulok,hogy nehogy hamarabb kilökődjenek… ugye ez nem lehet? Aranyos ott mindenki,azt mondták a tenyerembe majd ébresztés után kis szívvel beleírják,mennyi petesejt lett(ha lesz..ettől is félek). A dokim addig fizikai kíméletet javasolt,és rövid sétát.

Facén nekem nem dobott ki lombikos csoportokat…🤔

okt. 11. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Miújsag veled kérdező? :)
okt. 22. 11:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!