Kinek milyen praktika vált be vékony méhnyálkahártya ellen?
Idén májusban kezdtünk próbálkozni párommal, eddig sajnos sikertelenül. Kétszer voltam nőgyógyásznál és mindegyik alkalommal a mensi előtt 2-3 nappal 6 mm volt a méhnyálkahártya. Olvastam az interneten, hogy 8-10 mm szükséges a teherbeeséshez. 1,5 hónapja termékenység fokozó jógát végzek, elkezdtem szedni a maca kapszulát a ligetszépe olajat, pár hete elvégeztem az Aviva tanfolyamat, heti 2-szer csinálom is otthon a tornát.
Akinek volt hasonló problémája mi segített neki?
El vagyok keseredve, mert körülöttem mindenkinek szinte azonnal sikerült a baba.
Helyesen étkezem, heti 2-szer tornázom (a jógán és az Aviva tornán kívül), szedem a vitaminokat, a menstruációm is normális, vérvételen sem mutattak ki semmit a pajzsmirigyemre. Méhszájsebem viszont van, de a nőgyógyász azt mondta, hogy ez nem gátolhatja a teherbeesést. :/
Csak pajzsmirigyet néztek?
3-7-21 hormonsor?
E-vitamint szoktak ajánlani, de nem csodaszer, hormonokat nem teszi rendbe
E vitamint, b vitamint és mio inozitolt szedtem.
De mindegyikből tökéletes volt a dm-es, nem kellett a 10xes áron árult inofolic.
Jutavit terhes vitamint is szedtem, és mellé még ezeket.
Baratcserje teát is ittam.
Mind a 2 baba 8 hónap próbálkozás után jött össze.
Csináltasd meg a vizsgálatokat magánban. Hamarabb kész lesz mint államiban bejutni és még a vizsgálatokra is várni.
Egyébként meg 4 hónapja próbálkoztok. Az még nem sok idő. Attól, hogy másoknak egyből jött a baba neked lehet csak 7-8-9 hónapnál jön. Ne görcsölj rá ennyire. Ez nem úgy működik, hogy gyereket akarsz és egyből ott is van.
Kevés az ösztrogén, ez készítené fel a nyálkahártyát.
Egyébként a nők 30-40%-nak nehéz vagy lehetetlen teherbe esni, szóval nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!