Vastagodhat ennyi idő alatt a méhnyalkahártya?
Pozitív lett a tesztem, viszont attól tartok nem jó helyen tapadt meg, ugyanis augusztusban 4 mm volt a méhnyálkahártyám, illetve előtte is. Létezik hogy 2 hónap alatt vastagodott, és méhen belül tapadt meg?
(800mg E-vitamin, 3x2 ligetszépe tabletta, napi 2 dl gránátalma lé)
Minden hónapban lehet jobb
Viszont nekem sosem nézték de mensi utáni 2. -3. Napi együttlétből van minden gyerekem..
Nagyon vastag nem lehetett sosem
Ok, de akkor mit értesz nem jó hely alatt? Mert jó esetben a petevezetőben például egyáltalán nincs méhnyálkahártya. Szóval logikátlan azt gondolni, hogy 0mm-en nagyobb eséllyel tapadt meg, mint 4-5 milliben. Érted.
Egyébként igen, az E vitamin segíthet, de ha még nem tetted, érdemes lenne utánajárni, hogy nincs-e progihiányod, mert elvileg a progreszterontermelés idézi elő a vastagodást. Akkor pedig progit kéne szedned, hogy megmaradjon a terhesség.
Szedek progit.
Arra gondoltam, hogy méhen kívül tapadt meg.
#6! Értettem, hogy méhen kívülire gondolsz. Azt nem értettem, hogy miért gondolod, hogy méhnyálkahártya nélküli helyen inkább megtapadna, mint vékonyabb méhnyálkahártyán?
Egyébként ha E vitamint és progit is szedtél, valószínűleg simán volt olyan vastag, ami elég, tehát meg tudott tapadni, mint ahogy meg is tapadt 😁Ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!