Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van olyan, akinek úgy kezdték...

Van olyan, akinek úgy kezdték el a lombikot, hogy nincs ciklusa?

Figyelt kérdés

Meddőségi klinikán vagyok. 4 hónapig nem jött meg, előtte 2 évig volt, de 2 havonta kb.

Most volt nagylabor ott amh 0.03, fsh 26 lh 21, magas tesztoteron szint, PM alulműködés, inzulin rezisztencia.

Életmódot váltottam, sok vitamin, próbálom rendbe tenni magam. Lement 20 kg. Fél évig volt ciklusom 35-40 naposak.

De most megint 5 hónapja nem jött meg, kaptam gyógyszert, ami meghozta. A doki azt mondja, hogy hozzuk rendbe a tsh-m és kezdjük a lombikot. Kicsit úgy érzem, hogy csak ki akarnak tenni, túl lenni rajtam, mert esélytelen vagyok.

A férjemnek oat van.

Van akinek sikerült így? Van akinek hasonló értékekkel összejött? Hányadjara?

szept. 28. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#8 Egy próbát megér, hátha valami csoda folytán jól reagálsz a hormonokra.

A donor petesejtet egyrészt lehet azért nem ajánlották, mert itthon nincs, másrészt ha külföld akkor is drága, és lehet a férjed eredményeivel a donor petesejttel is annyira kicsi lenne az esélyetek, hogy nem éri meg annyi pénzt belefektetni. Donor embrióval jobbak az esélyek, és itthon is elérhető. De ezt nektek kell tudni, hogy nektek mi fér bele, mennyire ragaszkodtok a genetikailag saját babához..

szept. 29. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen, sikerült, de nekem még volt petesejtem.

A férjed értékei miatt nem javasolják a petesejt donációt? A helyetekben én is Brnóba mennék. Vagy Szlovákiába. Kolléganőmnek úgy sikerült petesejt donorral, 40 évesen. Neki is kimerült.

szept. 29. 20:46
 13/13 A kérdező kommentje:

35 éves vagyok

A férjem értékei miatt

szept. 29. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!