Elso adag clostilbegyt utan mit jelenthet a tul magas osztrogen es ugyanugy alacsony progeszteron?
5*2-t kellett szednem a ciklus 2. napjatol.
Hetfon voltam a 21. napi vervetelen, az osztradiol megugrott 1300-ra, mig a progeszteron 19 :/ (colsti elott 16 volt..) ma voltam a masodik vervetelen, a noverke mondta, hogy ez nagyon furcsa es megkerdezi nekem a doktort, de varjuk meg a mai eredmenyt is aztan majd utana meglatjuk mi lesz..
kicsit izgulok, hogy most mi lesz ezek utan, mert egyebkent nem is erzem tul jol magam, emelygek es faj a mellem is a szokasosnal jobban.. gondolom terhes nem vagyok meg, erzem, hogy megfog jonni sajnos. De ha terhes is lennek ilyen alacsony progeszteron mellett nem is maradna meg gondolom..
meg arra gondoltam, hogy progeszteron kremet veszek pluszba, meg a clostylbegit melle, ez hulyeseg lenne?
Es honnan lehet tudni, hogy ki a normalis? Oszinten az utobbi evekben elment borgyogyaszokra is pl tobbszaz ezer forintom, mert mindegyik csak talalomra felirt valamit a problemamra (gondolom ami utan jutalekot kap) mikozben ugyeletre kellett kennem valami tok mas dolog miatt es ott mondta az ugyeletes doki hogy hat ez 100% etelintolerancia. Lassunk csodat igaza volt es dietaval helyrejott a borproblema.
Ugyanez evekig a magan nogyogyaszokkal, hiaba mondtam hogy minden faj, verzek aktus kozben es utan stb , Budan a legdragabb klinikakon jartam es mindig kitalaltak valamit, hogy gyulladas, mehszajseb stb es egy random sztk-s orvos akihez hugyuti fertozes gyanuval mentem kozolte hogy endom van es amugy a hugyholyagon is es attol volt a pisilessel is gondom, na meg addigra a belemre is rament.. szoval mar ebbol is total elegem van, hogy szarik mindenki mindenre, de a penz kell nekik. Akkor kiben lehet tenylegesen megbizni?
Szia!
Kiderült végül, hogy mitől volt túl magas az öntrogén és mitől volt alacsony a progeszteron szinted closti mellett? Én most tartok a 3.clostis hónapban és most nekem is borzalmasan alacsony lett a progiszintem closti mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!