Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Elso adag clostilbegyt utan...

Elso adag clostilbegyt utan mit jelenthet a tul magas osztrogen es ugyanugy alacsony progeszteron?

Figyelt kérdés

5*2-t kellett szednem a ciklus 2. napjatol.

Hetfon voltam a 21. napi vervetelen, az osztradiol megugrott 1300-ra, mig a progeszteron 19 :/ (colsti elott 16 volt..) ma voltam a masodik vervetelen, a noverke mondta, hogy ez nagyon furcsa es megkerdezi nekem a doktort, de varjuk meg a mai eredmenyt is aztan majd utana meglatjuk mi lesz..

kicsit izgulok, hogy most mi lesz ezek utan, mert egyebkent nem is erzem tul jol magam, emelygek es faj a mellem is a szokasosnal jobban.. gondolom terhes nem vagyok meg, erzem, hogy megfog jonni sajnos. De ha terhes is lennek ilyen alacsony progeszteron mellett nem is maradna meg gondolom..

meg arra gondoltam, hogy progeszteron kremet veszek pluszba, meg a clostylbegit melle, ez hulyeseg lenne?

szept. 25. 10:37
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igen, ez megvolt. Atjarhatosagi meg minden. Azok alapjan a doktor bizakodo es azt mondta, hogy ugy nez ki semmi fizikai akadalya nincs ezert batoritott, hogy akkor alljunk neki es probalkozzunk, ha a tubanis nem hasznal. Aztan mondom akkor meg ez a hormon dolog fel sem merult bennem, meg amugy is gondoltam a tubanis felboritott, majd helyreall.. aztan nem allt helyre. De mindig is ilyen volt vegulis.
szept. 25. 13:15
 12/29 anonim ***** válasza:
Closty után követés nélkül tilos adni. Teljes endokrin kivizsgálás nélkül szint. Nagyon gyorsan keresnék egy jó endokrinológust és egy rendes nődokit.
szept. 25. 16:18
 13/29 A kérdező kommentje:

Es honnan lehet tudni, hogy ki a normalis? Oszinten az utobbi evekben elment borgyogyaszokra is pl tobbszaz ezer forintom, mert mindegyik csak talalomra felirt valamit a problemamra (gondolom ami utan jutalekot kap) mikozben ugyeletre kellett kennem valami tok mas dolog miatt es ott mondta az ugyeletes doki hogy hat ez 100% etelintolerancia. Lassunk csodat igaza volt es dietaval helyrejott a borproblema.

Ugyanez evekig a magan nogyogyaszokkal, hiaba mondtam hogy minden faj, verzek aktus kozben es utan stb , Budan a legdragabb klinikakon jartam es mindig kitalaltak valamit, hogy gyulladas, mehszajseb stb es egy random sztk-s orvos akihez hugyuti fertozes gyanuval mentem kozolte hogy endom van es amugy a hugyholyagon is es attol volt a pisilessel is gondom, na meg addigra a belemre is rament.. szoval mar ebbol is total elegem van, hogy szarik mindenki mindenre, de a penz kell nekik. Akkor kiben lehet tenylegesen megbizni?

szept. 25. 16:42
 14/29 anonim válasza:

Szia!

Kiderült végül, hogy mitől volt túl magas az öntrogén és mitől volt alacsony a progeszteron szinted closti mellett? Én most tartok a 3.clostis hónapban és most nekem is borzalmasan alacsony lett a progiszintem closti mellett is.

szept. 28. 16:37
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem derult meg ki, mert nem sikerult bejutnom az orvoshoz.. mostmar az lesz, hogy megvarom a mensim (tegnap kellett volna, de meg nem jott meg) es akkor kell hivnom a sote2-t hogy megjott es mennek uh-ra meg megbeszelesre stb. eddig maganba jartam az orvosomhoz, de nagyon nehez hozza bejutni, heti 1-szer rendel maganban, ugyhogy most masik dokihoz megyek ott a sote-n. Majd aztan ot alaposan kikerdezem.
okt. 1. 20:54
 16/29 anonim válasza:
Megírod majd, hogy mit mondott az orvos? Én az enyémmel konzultáltam, megkérdezte, h ért-e valami nagyobb fokú stressz vagy haláleset, mert akkor tud a szervezetben felborulni a hormonháztartás. Nálam nem volt semmi ilyen, így ő sem értette, hogy mitől lett ilyen rossz az értékem.
okt. 3. 23:05
 17/29 A kérdező kommentje:
A sote-s orvos nem volt tul segitokesz, csak egy uh-t csinalt es mondta, hogy a tobbit majd a kezeloorvosommal beszeljem meg… na majd kedden akkor talan a sajat orvosomtol kapok erdemleges valaszt. Bar o azt mondta, amikor felirta, hogy meglatjuk eleg-e a verkep alapjan, szoval az is lehet, hogy szimplan nem eleg az adag. A noverke aki a vervetelem csinalja, mondta, hogy van akivel 4*1-et szedettek es ugy esett teherbe. Viszont a mensim azota se jott meg, tesztem pedig negativ :/
okt. 4. 20:51
 18/29 A kérdező kommentje:
Oh es utana meg elmentem a 3. verkepre, ott nott a progeszteron 24-re 😅 pedig ugye pont hogy csokkennie kene.
okt. 4. 20:52
 19/29 anonim ***** válasza:
Menj meddőségibe! Ne szórakozz olyan dokinál akik nem értenek hozzá, csak találgatnak, kísérletezgetnek veled és nem is érdekli őket a helyzeted.
okt. 5. 08:05
 20/29 A kérdező kommentje:
Meddossegi az allami? Probaltam most utananezni de annyi mindent kiad a google. Konkretan hogy lehet oda bejutni?
okt. 5. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!