Sziasztok, arra lennék kíváncsi hogy valakinek van e valami kis segítsége nekem amivel a teherbe esest előtudnám segíteni?
Gondolok itt valami gyogyszerre vagy teákra stb.
1 éve próbálkozunk de semmi.
Voltunk kivizsgalasokon azt mondták minden rendben van.
Viszont én 1-es típusú cukor beteg vagyok lehet ez lenne a probléma? Vitaminokbol e,c,d,b12
És folsavat szedek illetve minden hónapban ovu tesztel követem a peterresem ami minden hónapban van de mégsem jön a baba.
Kérlek segítsetek, köszönöm.
szept. 24. 21:00
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem volt elég alapos a kivizsgálás.
1 év meddőség után reprodukciós intézetbe kell jelentkezni. Majd ott tudják, mi a következő lépés.
Az ovu teszt hiába pozitív, nem garantálja, hogy van is ovuláció. Nekem IR-esként nem volt, hiába volt pozitív a teszt. Nem tudott elég nagyra nőni a tüsző.
Mivel csak az ovu tesztre alapozod a peteérésed, felteszem, a kivizsgálásod nem terjedt ki még a legalapvetőbb hormonpanelre és cikluskövetésre sem.
Nekem már az igazolta, hogy nincs peteérésem.
szept. 24. 21:07
2/6 anonim válasza:
Milyen vizsgálatok voltak?
szept. 25. 07:56
3/6 anonim válasza:
Mi is egy évet vártunk rá, végül az életmódváltás jött be. Több mozgás (autót letettem, gyalogoltam a vonathoz minden nap fél órát, plusz torna kétnaponta), kevés cukor és szénhidrát.
szept. 25. 09:02
4/6 anonim válasza:
Kezdjetek bele az inszembe!! Komolyan mondom. Mi elcsesztünk 3 évet mert az orvos nyugtatgatott, hogy 2 év sikertelenség is teljesen normális, a kivizsgálásokon se jött ki semmi probléma. Azok is elvittek egy csomó időt. Egy évig tartott mire az inszem jelentkezéstől konkrétan eljutottunk az eljárásig a további vizsgálatok miatt, amiken szintén nem jött ki semmi rendellenes. Már lombikozunk de egYelőre semmi. Rengetegen vannak akiknek nem sikerül, szerintem kár várni. 4 évnél járunk, számtalan negatív tesztnél… túl a tornán, életmódváltáson, vitaminokon, teákon és számtalan injekción a beavatkozások miatt… annyi hullámvölgyem volt már pedig én nem vagyok erre a témára annyira rágörcsölve mégis sokszor bántott. Jelen pillanatban kezdek belefáradni…rosszul viselem a lombikot. Szeretnénk babát de örökbe pl nem fogadnánk. Beleadok mindent amit tudok de ha így sem sikerül akkor legalább tudom, hogy nem rajtam múlt. A baba nem nekünk volt szánva. Szerintem ne várakozzatok semmire. A doki azt mondta valakinek a legutóbbi lombikon, hogy akinek problémás a cukra annak nem könnyű a teherbe esés.
szept. 25. 10:40
5/6 anonim válasza:
Hormanpanel vizsgálat, méhpempő, GAL+ babaváró vitamin, nekem ez nyert
okt. 4. 14:18
6/6 anonim válasza:
Gyuri bácsi babaváró teacsomag.
Néhány kúrát megérhet, de cukorbetegség mellett így is nehezen fog összejönni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!