Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utrogestant csak terhesség...

Alexandra8803 kérdése:

Utrogestant csak terhesség alatt lehet szedni, vagy elősegítésre is?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 15:29
 1/7 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Meddőségi kezelés során is alkalmazzák inszemináció és lombik után, megtapadás segítésére.

2012. szept. 9. 15:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Szóval csak úgy, méh erősítésre, esély növelésre nem ajánlott?
2012. szept. 9. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy vetélésem, ami után mondta a doki, hogy a következő próbálkozáshoz ajánlaná az utrogestant. De nekem még lesz most egy pár kontroll vérévtelem is és ha azok jók akkor elkezdhetem használni.
2012. szept. 9. 15:55
 4/7 A kérdező kommentje:
És neked mit mondott a doki? Mennyit kell szedned naponta?
2012. szept. 9. 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Lombikprogramban alkalmazzák, progeszteron pótlásként, ill.ve inszemináció után. Terhesség elősegítésére nem való. Az Utrogestan akinek már volt sárgatest elégtelenség okozta vetélése, annak is szokták adni, egészen a 12.hétig, miután kiderül a várandóság. Genetikailag igazolt rendellenesség miatti vetélés esetén nem használ.
2012. szept. 9. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem csak lombiknál és inszemnél alkalmazzás, egyébként is ha valakinek alacsony a progi szintje.
2012. szept. 10. 01:33
 7/7 Manka68 ***** válasza:
Nem növeli az esélyeket, peteérés nem lesz tőle. Ha nincs peteérésed, inkább ki kéne vizsgálni hogy miért nincs, és az alap okot kezelni, az növeli az esélyeket leginkább.
2012. szept. 10. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!