Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki mennyi idő alatt jutott el...

Ki mennyi idő alatt jutott el az első konzultációtól a lombikig?

Figyelt kérdés

A héten voltunk először Kaposváron a meddőségiben. Már volt hormon vizsgálatom év elején csináltatta a nődokim. 39 éves vagyok 0,3 AMH-val, férjem eredményei messze átlag feletti. A meddőségibe azonnal a lombikot javasolták. Kért a doki friss hormont. Pont az első vérvételt meg is tudtuk csinálni.

Szerintetek van esélyem idén elkezdeni a lombikot?

szept. 20. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán. Ha lombik, átjárhatósági nem is kell. Meglesz a friss hormonsor, visszamentek az eredménnyel és a következő vagy az azt követő ciklusra ki is írják a stimulációt.
szept. 21. 06:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi is Kaposvárra jártunk. Tavaly júniusban volt az első konzultáció. Augusztusban kezdtük az inszemet. 4 sikertelen volt. Februárban kezdtük az első lombikot ami sikerült. Nem sokára szülök. Szóval szerintem hamar.

De mivel ti nálatok ha rögtön lombik akkor még hamarabb. Nem lesz átjárhatósági, nem lesz inszem.

Az a jó a Kaposvári központban, hogy nagyon rendesek, és nem húzzák az idődet ha egyszer bekerülsz.

Szerintem biztos elkezditek hamar a kezeléseket ha az orvos úgy látja. Nyilván ha talál valami okot amit kezelni kell akkor előbb azt kezeli.

Tiszta szívből drukkolok nektek, nagyon jó kezekben vagytok. Nagyon jó orvos mind a kettő.

szept. 21. 07:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A hormoblabor utáni ciklusban indítanak is (hacsak nem találnak valami nagy eltérést, pl nem száll el a prolaktin szinted).
szept. 21. 07:59
 4/8 A kérdező kommentje:

2-es. Gratulálok és köszönöm.

Az első eredmények megvannak. Prolaktin jó, FSH javult, de még így is 10-es. A többi értéken belül

szept. 21. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeptemberben volt az első konzultáció, májusban az első beültetés. De nálunk férfi oldali probléma miatt ment el az idő a vitaminokkal és kontrollokkal.. egyébként december/januárban már kezdhettünk volna.
szept. 21. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:
2021 novemberében volt az első konzultáció Tapolcán, 2022 januárjában kezdtük a lombikot. 1 ciklus kimaradt karácsony miatt, és előbb gyógyszeresen beállították, hogy legyen ciklusom, mert 7 hónapja nem véreztem.
szept. 21. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Sikerült beállítási a ciklusod?

Fogamzásgátlót kaptál?

Sikerült a lombik?

okt. 3. 17:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha valaki még olvasná a kérdésem. Ma voltam második konzultáción. Nálam úgy alakult, hogy az első konzultációt követően cuklus labor, majd az eredményekkel a második ciklus elején kezdődik a buli. Hosszú protokoll lesz.
okt. 29. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!