Lombiknál van korhatár a férfiaknál? Én 35 a párom 46 éves, és március 2-án lesz az első konzultációm! Izgulok nagyon ezmiatt is, meg magam miatt is. Ugyanis kivették mindkét petevezetőmet.
Szia!
Férfiaknál nincs korhatár :)
Mi is lombikra mentünk volna tavaly előtt a Forgács intézetbe. Az idő szűke miatt csak. Én 33 éves vagyok, párom 54. Sajnos további infókat nem tudok mondani, mert spontán terhes lettem, most 7 hónapos a kisfiunk :)
Nincs.
Barátnőm 31, férje 48 volt. 3.lombikuk sikeres lett.
Férfiaknál nincs korhatár.
A menete dióhéjban annyi, hogy kivizsgálnak benneteket, majd ha minden OK, akkor választanak egy protokollt neked. A leírtak alapján elkezded adni magadnak a hormonokat, miközben 2-3 naponta figyelik, hogy nőnek a tüszők. Ha elérnek egy bizonyos méretet, akkor be kell adni egy tüszőrepesztőt, ami befejezi a tüszőérést, és elindítja az ovulációt, ami nem következhet be, ezért az injekció percre pontos beadásától számítva 32-34 óra múlvára időzítik a leszívást.
Leszívás napján a férjed mintát ad, neked pedig rövid altatásban leszívják a tüszőket.
1-2 órával utána haza is lehet menni.
A sejteket összeeresztik, vagy direkt megtermékenyítik a lombikban, majd figyelik az osztódásukat. Megfelelő fejlődés esetén 2-5 naposan ültetik be az embrió(ka)t. Ezután 2 hét múlva vérvétel mutatja meg, hogy történt-e megtapadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!