Petesejt donor testvértől?

Figyelt kérdés

Sajnos korai menopazával diagnosztikáltak.

Saját petesejtes lombik se jöhet már szóba. Van egy lány testvérem (35 év alatti egy gyerekkel) aki beleegyezett hogy ad petét.

Olyantól szeretnék tapasztalatot, akik voltak hasonló helyzetben.

Ki hogy élte meg. Menetét tudom viszont sehol nem kaptam megfelelő választ, hogy kb mennyibe kerülne ez az egész procedúra, ha valaki egy körülbelüli árat tudna mondani nagyon hálás lennék, hogy rá tudjunk erre is készülni.

Köszönöm.

szept. 19. 14:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Én pl petesejtet szívesen adományoznék - ha lehetne -, de az én és a férjem embrióját nem.

Btw a törvény szerint testvér nem adományozhat.

szept. 19. 23:32
 12/13 A kérdező kommentje:

Emberek ezt most komolyan miért kell itt?

Elég nagy gond, hogy nekünk csak így lehet gyerekünk. Miért kell itt az okoskodás.

A testvérem beleegyezett (csak hogy tiszta legyen mert látom nem mindenkinek az lány vagyok és a húgom adna, ez legális Magyarországon) megbeszéltük át gondoltuk az egészet és pont. Innentől a mi dolgunk és nem érdekel ki mit csinálna, örüljetek, hogy nektek nem kell erre az útra lépni.

Olyanoktól szerettem volna tapasztalatok aki át mentek ezen de itt már teljesen más a téma.

Úgyhogy légyszíves olvassa el mindenki még egyszer a kérdést és ha nem tud válaszolni érdemben inkább ne tegye.

szept. 20. 03:07
 13/13 A kérdező kommentje:

8-as

Köszönöm szépen a válaszod.

Te vagy itt az egyetlen aki rendben elolvasta a kérdést és arra kommentelt.

Örülök, hogy nektek sikerült, saját :). Mi már 3 éve próbálunk minden fajta kezelést és most jött el az idő, hogy ezt az utat kezdjük el.

szept. 20. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!