Mi van ha nincs mèhnyàk? Attól még összejöhet a baba?
Szia!
Terhességem előtt nekem sem volt nyákom, sem ovulációs tesztet nem használtam, se nem hőmérőztem. Született egy kisfiam, aki már 3 éves. Nekem szülés után 3 hónappal volt először nyák, azota minden ovuláció környékén van.
Huh!
Köszönöm szépen a hőmèrős mòdszert! Ilyen pontos alapos vàlaszt sehol nem talàltam a neten. Ìgy biztosan meg fogom próbálni. :)
Tudom ez nem releváns, de én szexuális izgalom hatására szoktam látni ha van nyúlós nyákom, egyébként én inkább szárazabb típus vagyok. Ha fehér, krémes vagy vizes az egyértelműen látszik, de ez a nyúlós állagú fehérneműre csak random sosem ürül. Viszont együttlét előtt mindig nagyon látszik, ha épp termékeny időszakban vagyok. Változó hosszúak a ciklusaim, ezért elkezdtem hőmérőzni, majd jövőre tervezünk belekezdeni az esküvő után a próbálkozásba.
Nektek sikerült már esetleg a baba? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!