Mi van ha nincs mèhnyàk? Attól még összejöhet a baba?

Figyelt kérdés
Gyereket szeretnék. Ovu teszt pozitív. 2 napig orvos szerint ez jó. Azokon a napokon a libidóm nagyon megemelkedik, viszont nincs az a tömény mennyiségű méhnyaknyák mint amiről a nagykönyvben írnak. Pròbàltam a méhnyak kitapintást is, ekkor figyeltem hogy ez a nyák jelen van e. Nyúlik, de nekem kifele nem jelentkezik mit ahogy sokan írják, pl.pisiléskor. Doki azt tanácsolta próbálkozzunk, ha nem sikerül, elsőre kér egy hormonvizsgálatot.

szept. 15. 21:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Terhességem előtt nekem sem volt nyákom, sem ovulációs tesztet nem használtam, se nem hőmérőztem. Született egy kisfiam, aki már 3 éves. Nekem szülés után 3 hónappal volt először nyák, azota minden ovuláció környékén van.

szept. 17. 14:45
 22/27 A kérdező kommentje:

Huh!

Köszönöm szépen a hőmèrős mòdszert! Ilyen pontos alapos vàlaszt sehol nem talàltam a neten. Ìgy biztosan meg fogom próbálni. :)

szept. 17. 15:10
 23/27 anonim ***** válasza:
34%

Tudom ez nem releváns, de én szexuális izgalom hatására szoktam látni ha van nyúlós nyákom, egyébként én inkább szárazabb típus vagyok. Ha fehér, krémes vagy vizes az egyértelműen látszik, de ez a nyúlós állagú fehérneműre csak random sosem ürül. Viszont együttlét előtt mindig nagyon látszik, ha épp termékeny időszakban vagyok. Változó hosszúak a ciklusaim, ezért elkezdtem hőmérőzni, majd jövőre tervezünk belekezdeni az esküvő után a próbálkozásba.

Nektek sikerült már esetleg a baba? :)

okt. 13. 21:34
 24/27 A kérdező kommentje:
Sajonos nem. De bìzom benne hogy hamarosan összejön. Hőmérőzök ès tesztelek.
okt. 14. 10:53
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Kitartást és minden jót Nektek! Kívánom a mielőbbi gyermekáldást!
okt. 14. 17:42
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen! Nagyon kedves vagy!
okt. 15. 09:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem sose volt nyákom, 1 évig probalkoztunk és mikor csomó nyákom volt akkor fogant meg a fiam. Én 160gch diétát tartottam mert kiderült hogy IR-es vagyok.
dec. 12. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!