Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Úgy érzem, sosem lesz gyermeke...

Úgy érzem, sosem lesz gyermekem, hogyan kezeljem ezt?

Figyelt kérdés

Pár éve kiderült, hogy van Hashimotom van, gyógyszert nem szedek, életmódváltással a pajzsmirigy értékeim megfelelőek. De sokszor olvastam, hogy ettől függetlenül ez a betegség gátolja a teherbeesést.

Amitől leginkább tartok, az a vetélés... nem tudom, hogyan kezelném, és mennyit bírnék belőle. Lombikot nem szeretnék vállalni.

Tudom, hogy a Hashimoto nem garancia arra, hogy sosem lesz gyermekem, de valamiért azt érzem, nekem sosem fog megadatni egy gyermek.

A férjem azt mondja, ez butaság, és nem kéne félnem ettől, de én beleőrülük ebbe, főleg mivel Ő már szeretne elkezdeni próbálkozni.

Szerintetek mit tegyek? Jártam korábban pszichológushoz, szerintetek érdemes lenne beszélnem erről egy szakemberrel?

aug. 26. 16:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csodák vannak, de nem lehet csak arra alapozni. Ha valaki mindenképpen szeretne sajátot, akkor el kell fogadni a segítséget. Vagy számolni kell azzal, hogy lehet, hogy 5 év után is eredménytelenül próbálkozik és kifut az időből.
aug. 27. 08:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Énis Hashimotos vagyok/kezdetleges még nem teljesen forrt ki a szervezetemben a betegség,de örököltem anyukámtól/ Letroxot szedek,egyelőre a legkisebb adagot ,mert az még elég..Énis a természetes gyógymódhoz ragaszkodtam majd a sport meg a diéta megoldja....hát sajnos nem a tsh-m csak ment felfele egyre jobban ahogy telt az idő 3 éve nem esek teherbe..1 éve járunk a párommal meddőségibe ez alatt pluszban kiderült hogy van egy 5 cm miómám és a jobb vezetékem zárt... Sosem gondoltam hogy ilyen bajaim lesznek az én fejemben is hihetetlen,hogy egyáltalán lesz valaha gyerekem ennyi problémával,de ismerek olyat akiknek még nagyobb és több probléma volt és így is sikerült az 1. lombik..Hatalmas lombik ellenes voltam eddig,de most már csak az érdekel hogy sikerüljön,és már képes vagyok kés alá is feküdni ez miatt..Szval még nem akarod eléggé ha akarni fogod minden vágyad ez lesz,akkor mindent megteszel majd a cél érdekében.35 éves korodig még jó vagy utána csökkennek az esélyek sajnos a kor előrehaladtával,nem feltételen minden esetben de átlagban igen...
aug. 27. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!