Melyik ovulációs teszt a megbizható?
Legutóbb az expectet vettem, de vagy nem akkor volt ovuláciom amikor a telefonon az applikáció írja, vagy nem volt, vagy a teszt hibàs
Rendszeres 28 napos a mensim, az ovuláció jeleit is szoktam tapasztalni / tojásfehérje állagú méhnyaknyák, méhnyak és méhszáj állapota/ ezért gondoltam kipróbálok még egy fajta tesztet, erről a fajtáról nem sok jót olvastam itt.
Várom a tapasztalatokat, válaszokat előre is köszönöm.
Én facellet használtam, mindig szépen kimutatta. Mikor kezdesz tesztelni? Nem lehet, hogy későn?
Applikációban nem bíznék, az csak egy számolás. Plusz a tünetek nálam, volt hogy napokkal előbb jelentkeztek, mire pozitív lett a teszt, el is múltak, vagy épp fordítva. Nekem 28 napos szabályos ciklusnál is volt, hogy stimmelt a teszt és az app, volt hogy nem. Volt, hogy a 10. és volt hogy a 12.ciklusnapon lett pozitív a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!