Szoktam olvasni itt olyan történeteket, hogy a férjnek nagyon rossz a spermaképe, lombikra várnak a párok, ennek ellenére spontán sikerül a terhesség. Ilyenkor hány esetben a férj az apa, illetve hány esetben vesz külső segítséget a feleség?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon nehezen hihetőek ezek a történetek, bár ne legyen igazam.

aug. 20. 03:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Utolsó: Remélem troll válasz volt...

Hármas, és hetes: A környezetemben, és a magánéletemben is értek már engem meglepetések. Rossz tapasztalataim vannak az emberekkel, így eléggé bizalmatlan is vagyok. Ezért kételkedek az ilyen történetekben.

Egyébként, ha tudnátok olvasni, leírtam, hogy remélem tévedek, és örülök, ha valakinek sikerül így is a gyerek.

Négyes: Lásd amit fentebb írtam, plusz hallottál már végső elkeseredésről?

aug. 20. 09:50
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
A barátnőméknél volt ilyen spontán terhesség. Az első gyerek lombikbaba, mert a férje spermaszáma és minősége a bányász béka feneke alatt van jó mélyen. A másodikat örökbe fogadták, a harmadik véletlenül sikerült, mert nem védekeztek (20 év alatt soha). Biztos, hogy a férj az apa és sajnos a betegségét is örökölte. 🤷‍♀️
aug. 20. 10:10
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Pl itt vagyunk mi. A férjemnek az első vizsgálaton nagyon rossz volt a spermaképe, azt mondták amiatt nem sikerül a baba. 3 hónap vitaminkúra után a meddőségiben már megdícsérték olyan szép lett az eredménye, ott meg kiderült, hogy nálam van a gond. Végül spontán sikerült a baba.
aug. 20. 11:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#11 A 10-es biztosan troll, es ráadasul férfi, kizárt hogy egy nő "leasszonkázza" nőtársait...
aug. 20. 12:43
 15/21 anonim ***** válasza:

4 vagyok

Pontosan hallottam végső elkeseredésről, mert 6 évig küzdöttünk mire sikerült. Es én a férjemtől akartam gyereket nem bárkitől.

Ha bárki jó lett volna akkor örökbefogadunk. De mivel nem volt jó bárki, meg a férjemen kívűl más így nem fogadtunk örökbe.

aug. 20. 16:28
 16/21 anonim ***** válasza:
A környezetünkben a meddőség/sperma problémák/gyerekvállalási mizzėria miatt általában rámegy a kapcsolatot.
aug. 20. 19:23
 17/21 A kérdező kommentje:

Tényleg nem akartam senkit megbántani, csak szerettem volna tudni mások tapasztalatát is. Sajnos a rossz élettapasztalataim miatt hajlamos vagyok mindig a legrosszabbra gondolni, és számítani. Nehezen tudom ezt levezkőzni.

Utolsó: Spontán sikerült, vagy lombikkal?

aug. 20. 19:24
 18/21 anonim ***** válasza:

16

Nekünk volt 3 vetèlès, a lombikot nem kezdtük el mert kiderült hogy mi volt a "hiba" a rendszerben.

Különben meg hamarabb kezdik el a lombikot, mintsem hogy normálisan kivizsgáljanak. S ennek az szerintem az oka , hogy ha nem jön össze a baba , S elmèsz egy meddőségi központba , akkor nekik az hozza a számokat ha minnèl több beültetést vègeznek, nem az hogy kiderüljön pl hogy hormonális vagy autoimmun vagy akármi is a baj. Mert sokszor csak a saját területükhoz èrtenek.

aug. 20. 19:36
 19/21 anonim ***** válasza:

A spermakép folyamatosan változik...

Nekünk sem volt jó,sőt a férjemnek az egyik heréjét elkellett távolítani.(Bocsi,nem tudom "szebben" fogalmazni)

Nem indultunk fényes esélyekkel,de a lányunk a második hónapban megfogant😍

aug. 25. 02:00
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Istenem🤦🏼‍♀️

Ez tényleg pusztán rosszindulat.

Nem is kicsi. Vagy te készülsz ilyen hülyeségre? 🙊

Nekem ilyen hülye kérdés eszembe se jut,pláne hogy még ki is írjam.

aug. 29. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!