Szoktam olvasni itt olyan történeteket, hogy a férjnek nagyon rossz a spermaképe, lombikra várnak a párok, ennek ellenére spontán sikerül a terhesség. Ilyenkor hány esetben a férj az apa, illetve hány esetben vesz külső segítséget a feleség?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon nehezen hihetőek ezek a történetek, bár ne legyen igazam.

aug. 20. 03:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%

Istenem, ilyen egy rosszindulatú embert…

Az, hogy rossz a spermakép nem zàrja ki a spontán fogantatást.

aug. 20. 05:43
 2/21 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rosszindulatú. Örülök, hogy valakinek sikerül így is. Leírtam, hogy ne legyen igazam.

Viszont naív se vagyok. Tudom, hogy működnek az emberek, és egyre kevésbé hiszek a csodákban. Ezért tettem fel a kérdést.

aug. 20. 07:20
 3/21 anonim ***** válasza:
77%

Én egy ilyen párt ismerek és az apa le se tagadhatná a gyereket.

Tényleg rosszindulatú a feltételezés és/vagy mindenki magából indul ki…

aug. 20. 07:21
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

De miért vennének igénybe külső segítséget?

Szeretik egymást, egymástól akarnak gyereket, nem mástól.

Ha valaki eljut a lombikig azok komolyan is gondolják.

aug. 20. 07:26
 5/21 anonim ***** válasza:
77%

Nincs kőbe vésve a spermakép. Még nőként is van olyan, hogy egyik hónapban nem jó a petesejted, következőben meg igen. A spermium meg nem hónapokig jön létre mint egy érett petesejt, szóval még nagyobb is az esély egy férfinél matematikailag, hogy egyszercsak felbukkanjon egy normális

hímivarsejt. Nem egyik napról a másikra, de képes javulni a spermakép, jó és rossz irányba is. Nem kell naivnak lenni, de azért nem árt hallani a biológiáról sem.

aug. 20. 07:26
 6/21 anonim ***** válasza:
7%
Valamikor olvastam egy német statisztikai felmérést, ahol azt találták, hogy a családok 1/5-énél nem a férj volt a biológiai apa.
aug. 20. 07:58
 7/21 anonim ***** válasza:
85%

"Viszont naív se vagyok. Tudom, hogy működnek az emberek, és egyre kevésbé hiszek a csodákban. "

VAGY nagyon rosszindulatú vagy, VAGY csak simán ostoba

aug. 20. 08:10
 8/21 anonim ***** válasza:
87%

"Valamikor olvastam egy német statisztikai felmérést, ahol azt találták, hogy a családok 1/5-énél nem a férj volt a biológiai apa."

A gond az, hogy az ilyen "valahol olvastam felmérés" általában valami bulvárlap, nem ténylegesen helytálló az infó, söt legtöbbször ellenkezöleg.

aug. 20. 08:11
 9/21 anonim ***** válasza:
61%

Olyanról is hallani hogy kimondják hogy nem lehet gyereke a párna örökbe fogadna , majd aztán a nő is teherbe eseik.

Egyrészről a gyerek utáni vágyakorzás és hercehurca végre összejöjjön nagyon sokat kivesz a párokból.

Másrészről én csinálnék genetikai tesztet ;-)

Amúgy meg ha nem lehet gyerek a sperma hiány miatt , akkor nem mindegy hogy kivolt az apa a swingerparty-n ?

aug. 20. 08:35
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Én a szomszéd segítségét veszem igénybe. Nagy kanegér, nyílt titok a városban, hogy sok asszonyka esett tőle teherbe, ha máshogyan nem sikerült. Szerencsére totál ugyanolyan típus, mint a férjem: magas, szálkás, sötét haj, kék szem. Így a gyerekek a férjemre "hasonlítanak", mindenki boldog.
aug. 20. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!