Szoktam olvasni itt olyan történeteket, hogy a férjnek nagyon rossz a spermaképe, lombikra várnak a párok, ennek ellenére spontán sikerül a terhesség. Ilyenkor hány esetben a férj az apa, illetve hány esetben vesz külső segítséget a feleség?
Istenem, ilyen egy rosszindulatú embert…
Az, hogy rossz a spermakép nem zàrja ki a spontán fogantatást.
Nem vagyok rosszindulatú. Örülök, hogy valakinek sikerül így is. Leírtam, hogy ne legyen igazam.
Viszont naív se vagyok. Tudom, hogy működnek az emberek, és egyre kevésbé hiszek a csodákban. Ezért tettem fel a kérdést.
Én egy ilyen párt ismerek és az apa le se tagadhatná a gyereket.
Tényleg rosszindulatú a feltételezés és/vagy mindenki magából indul ki…
De miért vennének igénybe külső segítséget?
Szeretik egymást, egymástól akarnak gyereket, nem mástól.
Ha valaki eljut a lombikig azok komolyan is gondolják.
Nincs kőbe vésve a spermakép. Még nőként is van olyan, hogy egyik hónapban nem jó a petesejted, következőben meg igen. A spermium meg nem hónapokig jön létre mint egy érett petesejt, szóval még nagyobb is az esély egy férfinél matematikailag, hogy egyszercsak felbukkanjon egy normális
hímivarsejt. Nem egyik napról a másikra, de képes javulni a spermakép, jó és rossz irányba is. Nem kell naivnak lenni, de azért nem árt hallani a biológiáról sem.
"Viszont naív se vagyok. Tudom, hogy működnek az emberek, és egyre kevésbé hiszek a csodákban. "
VAGY nagyon rosszindulatú vagy, VAGY csak simán ostoba
"Valamikor olvastam egy német statisztikai felmérést, ahol azt találták, hogy a családok 1/5-énél nem a férj volt a biológiai apa."
A gond az, hogy az ilyen "valahol olvastam felmérés" általában valami bulvárlap, nem ténylegesen helytálló az infó, söt legtöbbször ellenkezöleg.
Olyanról is hallani hogy kimondják hogy nem lehet gyereke a párna örökbe fogadna , majd aztán a nő is teherbe eseik.
Egyrészről a gyerek utáni vágyakorzás és hercehurca végre összejöjjön nagyon sokat kivesz a párokból.
Másrészről én csinálnék genetikai tesztet ;-)
Amúgy meg ha nem lehet gyerek a sperma hiány miatt , akkor nem mindegy hogy kivolt az apa a swingerparty-n ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!