Clostilbegyt történetek?

Figyelt kérdés

Volt köztetek olyan, akinek nem volt menstruációja és úgy szedte a clostit, UH követés nélkül? (Rengeteg nőnek nem követik…)

Mikor, mennyit, meddig szedtétek és mikor, hányszor bújtatok ágyba?

Mikor köszöntött be a babó?

Progi utánpótlást is szedtetek mellé? :)

Szívesen olvasok hosszabb, kifejtősebb sztorikat 🥰🥰

2021. máj. 14. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem egy olyan gyógyszer, amit csak úgy lehet szedni! Veszélyes! Remélem nem másodkézből szerezted be azt remélve, hogy ez majd csodát tesz!
2021. máj. 15. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Bár nekem volt menstruációm, de nem használt. Nem volt ultrahang követés, de lett tőle közti vérzésem.

Rá fél évre sikerült a baba, spontán, minden praktikától mentesen, amikor már csak multivitamint szedtem, nem ilyen terhesség előtti vitamint.

2021. máj. 15. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Rendszeres menstruáció mellett, a ciklus 3.napján kezdtem el szedni. Első hónapban 0,5 tablettát 5 napig. Második hónapban 1 tablettát 5 napig, harmadikban 2 tablettát 5 napig. Volt UH követés rendszeresen. Orvos mondta hogy melyik nap leszek a legtermékenyebb, aznap is meg össze vissza is voltam a férjemmel. A 3.clostis kúrában lettem terhes. Nem kellett progeszteront szednem.

Ha nincs menstruáció akkor elvileg el sem kezdheted. Valamint kivizsgálás kell előtte! Hormonsor, UH, enélkül el se kezd! Normális orvos nem is írja fel ezek nélkül.

2021. máj. 15. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt menzeszem, bár eleg hosszú volt a ciklusom 34-36 nap. Másfél év után derült ki, h nagyon alacsony a progeszteronom, ezért irta fel a doki a clostyt napi 2x, ciklus 2. napjától kezdve. Első hónapban nem volt ciklus követés, de nem is volt peteeresem. 2. hónapban mentem vissza ciklus kovetesre, megmondta a doki, h nem eleg nagyok a tuszok,ne fűzzek a dologhoz sok reményt. A következő ciklusra meg kell emelni az adagot napi 3 tablettára. Így mikor sírva haza értem, h ez a ciklus sem az igazi, onnantól (már bocsánat) lesz.rtam. Buliztunk, ittunk, cigiztem, szeretkeztem a férjemmel, amikor csak jól esett. Ez tavaly novemberben volt, ugy voltam vele, hogy majd 2021 januárjában újra kezdjük a closty szedest, egészséges életmódot stb.

Na kérlek szépen, még abban a ciklusban terhes lettem :) nem kellett már kivaltanom a következő receptet a clostyra és a doki sem akarta elhinni, hisz olyanok voltak a tuszoim, h abból nem lehetett volna (szerinte). :)

Szóval, a 2. clostys hónapban sikerült és tényleg el kellett fejben engednem, hogy sikerüljön :) 32 hkm

2021. jún. 4. 23:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem volt mensim csak peteérésem nem. Férjemmel nagyon szerettünk volna babát,de nem akart össze jönni.így kaptam clostit. Az első gyerekkel egyből össze jött. A másodikkal 3 hónapi szedtem mire sikerült. Szerettünk volna harmadikat is de akkor 9 hónapig szedtem de sikertelenül.. bele fáradtam. Olyan hőhullámaim voltak tőle, foltokat láttam, olyan volt mintha vibrált volna a lámpa, pedig nem csak én láttam úgy .. :( szóval fel adtam. Sőt sokan mondták hogy úgy lehetne szedni hogy 3 hónapig aztán 3 hónap pihi és így tovább.de nekem ezt a dokim nem mondta.
2021. jún. 26. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!