Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Clostilbegyt gyógyszert írt...

Clostilbegyt gyógyszert írt fel az orvosom petesejt érlelésre. Nincs nagyon peteérésem sajnos. Legalábbis kiszámíthatatlan. Miért kell a Clostilbegyt mellé Ovaleap és Ovitrelle inejkció is? Nem inszem, nem is lombik.

Figyelt kérdés

Van ilyen tapasztalata valakinek? Valójában nem kérdeztem meg a dokit, hogy mi ez a kettő injekciós dolog. Most, ahogy olvasgatok, látom, hogy mindkettő a tüsző megrepedését segíti elő. Akkor miért nem elég, ha pl. Ovaleap-et adok be magamnak? A tájékoztatóra úgy van írva, hogy tüszőmérés alkalmával az ultrahangon látottak alapján döntődik el, hogy kell-e az Ovitrelle.

Valakinek ugyanez, ugyanígy volt esetleg? Ez lenne az első ilyen próbálkozásunk. Nem inszemináció, nem beültetés.

2021. máj. 10. 21:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ovaleap nem tüszőrepesztő, hanem a peteérést segíti. Az ovitrelle a tüszőrepesztő.

Van, hogy önmagában a closty kevés.

2021. máj. 10. 21:29
 2/11 A kérdező kommentje:

Ó, értem. Nem tudtam, de nem is tudtam kihámozni a sok leírás közül. Akkor nem csinál bajt bennem a két injekció ezek szerint. Kicsit óvakodtam tőle.

Köszi egyébként, kedves vagy, hogy felvilágosítottál :)

2021. máj. 10. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
De ugye azért UH kontroll mellett csinálja az orvosod?
2021. máj. 10. 21:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, lesz UH kontroll. Elvileg majd a 13. napon és ott dönti el, hogy kell-e a Ovitrelle-t beadni. Aztán otthoni próbálkozás lesz.
2021. máj. 10. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor oké. :)
2021. máj. 10. 21:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem a clostyt és az ovaleap-et párhuzamosan kellett használnom. Magában a closty nálam nem volt elég. Folyamatosan ultrahanggal ellenőrizte a doki, hogy hol tartok. Amikor már elérte a megfelelő méretet a tüsző, akkor kellett kapnom az ovitrelle-t. Első gyermekem a második ilyen ciklusban fogant, most vagyok terhes a másodikkal, ő rögtön az első ilyen stimulált hónapban.
2021. máj. 10. 23:50
 7/11 A kérdező kommentje:

Ez jó hír. Köszönöm a válaszod.

Bízom benne, hogy mi is sikerrel járunk.

Endometriózisom van egyébként. Neked is az volt esetleg? Amiatt nem volt rendes peteérés?

Azon ne izguljak ugye, hogy nem inszem lesz ezzel a módszerrel?

2021. máj. 11. 05:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj rajta. Nekem sem inszemináció volt. Egy fontos dolog van, hogy folyamatosan figyeljen az orvos ultrahanggal. Szedsz mellette valamilyen más gyógyszert vagy vitamint?
2021. máj. 11. 09:26
 9/11 A kérdező kommentje:

Magne b6-ot szedek és folsavat. A barátcserjét most abbahagytam. Miután kiderült, hogy endometriózisom van és nem premenstruaciós szindrómám.

Köszi a választ neked is :)

2021. máj. 11. 21:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem jött még meg a menzeszem azóta sem. Hétfőn kellett volna. Ma csütörtök van. Holnap tesztelek és megírom az eredményt.

Lehet mégsem kell Clostys hónap, mert összejött előtte anélkül? Megírom :)

2021. máj. 13. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!