Clostilbegyt gyógyszert írt fel az orvosom petesejt érlelésre. Nincs nagyon peteérésem sajnos. Legalábbis kiszámíthatatlan. Miért kell a Clostilbegyt mellé Ovaleap és Ovitrelle inejkció is? Nem inszem, nem is lombik.
Van ilyen tapasztalata valakinek? Valójában nem kérdeztem meg a dokit, hogy mi ez a kettő injekciós dolog. Most, ahogy olvasgatok, látom, hogy mindkettő a tüsző megrepedését segíti elő. Akkor miért nem elég, ha pl. Ovaleap-et adok be magamnak? A tájékoztatóra úgy van írva, hogy tüszőmérés alkalmával az ultrahangon látottak alapján döntődik el, hogy kell-e az Ovitrelle.
Valakinek ugyanez, ugyanígy volt esetleg? Ez lenne az első ilyen próbálkozásunk. Nem inszemináció, nem beültetés.
Az ovaleap nem tüszőrepesztő, hanem a peteérést segíti. Az ovitrelle a tüszőrepesztő.
Van, hogy önmagában a closty kevés.
Ó, értem. Nem tudtam, de nem is tudtam kihámozni a sok leírás közül. Akkor nem csinál bajt bennem a két injekció ezek szerint. Kicsit óvakodtam tőle.
Köszi egyébként, kedves vagy, hogy felvilágosítottál :)
Ez jó hír. Köszönöm a válaszod.
Bízom benne, hogy mi is sikerrel járunk.
Endometriózisom van egyébként. Neked is az volt esetleg? Amiatt nem volt rendes peteérés?
Azon ne izguljak ugye, hogy nem inszem lesz ezzel a módszerrel?
Magne b6-ot szedek és folsavat. A barátcserjét most abbahagytam. Miután kiderült, hogy endometriózisom van és nem premenstruaciós szindrómám.
Köszi a választ neked is :)
Nem jött még meg a menzeszem azóta sem. Hétfőn kellett volna. Ma csütörtök van. Holnap tesztelek és megírom az eredményt.
Lehet mégsem kell Clostys hónap, mert összejött előtte anélkül? Megírom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!