Alacsony progeszteron. Milyen gyógynövényt ajánlottok ami bevált? Folytatás lent.
Már lassan 1 éve próbálkozunk a babával sajnos eddig sikertelenül.
Progeszteron hiányom van, arra a doki írt fel progeszterone gyógyszert. Napi 1 szem.Ha megjön a mensim abba hagyom és peteéréskor ujból szedem mert azt vettem észre mikor minden nap szedtem hogy nagyon kevés volt a mensim.
Pár hónap után vissza mentem és újra megnézte a szintemet jó értékem volt. Sajnos mai napig mensim előtt 5 -6 nappal elkezdek barnázni nem nagy mennyiségben éppen 2 3 pici folt van a tisztaságin,meg ilyen hajszál vékony barna kis valami van a wc papiron.Ha jó volt az értékem akkor mitől lehet ez a barnázás még mindig?+ Has puffadás onnantól kezdve hogy elkezdek barnázni de nagyon durva szinten.
Szurkál a hasam aljába.. cicimbe..
Szeretnék inkább gyógynövényt, hogy az hátha jobb lenne és elmúlna a barnázásom.
Valószínű lehet, hogy ezért nem jön össze a baba?
Válaszotokat előre is köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!