Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt már olyan pont az életedb...

Volt már olyan pont az életedben, amikor feladtad?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem, most itt tartok. Nagyon szerettem volna második babát, már egy éve nem történik semmi. A leleteink rendben vannak, két hónapja szedek mio inozitolt, baratcserjét és duphastont a ciklus második felében tíz napig, mostanig eredménytelenül. Ma ismét negatív lett a teszt és úgy érzem elegem van mindenből 😪
aug. 10. 07:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Persze, de már inkább megszülöm napokon belül 😁
aug. 11. 11:19
 12/23 A kérdező kommentje:

Jó volt olvasni, hogy akkor is sikerülhet, ha feladjuk 😊

Persze, hogy hálás vagyok a kisfiamért, miatta szeretnénk még egy gyereket. De már nem akarok reménykedni sem. Meg egy hónap kezelést beszédek, aztán hagyom a francba az egészet, az élet megy tovább...

aug. 11. 22:05
 13/23 anonim ***** válasza:

12# nekem tényleg így volt ahogy írtam. Teljesen elengedtem 2,5 év után és kértem időpontot nőgyógyászhoz, hogy gyógyszert irassak. Pont elválaltam egy poziciót aminek örültem is, mert család szempontjából élhető volt. Férjemmel együtt indúltunk, bevittük a gyereket az óvodába, délután együtt mentünk érte. Kb villámcsapásként ért a terhesség annyira nem foglalkoztunk már vele. Nehezen tudtuk elhinni, hogy sikerűlt és 2 vetélés után, hogy meg is maradt.

Foglalkozz mással, mert ez teljesen kitudja készíteni az embert. Én tiszta depis voltam miatta annyira vágytam mégegy gyerekre.

aug. 11. 22:47
 14/23 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna....

14 hónapja próbálkozunk ,eredménytelenül.

3 napja volt 2 pozitív tesztem,másnap egy halványabb,ma pedig teljesen negatív...

Holnapra nem vártam volna.

Valószínű kémiai volt,soha többet nem tesztelek előre.

Pedig már majdnem elkezdtem reménykedni.

Kivagyok :(

aug. 13. 14:16
 15/23 A kérdező kommentje:

Oh én hányszor mondtam, hogy soha nem tesztelek, csak ha késik... Aztán a nemvárt napján amíg várom, hogy eljussak a mosdóba

Ha nem sikerül ebbe a ciklusba, tényleg nem csinálom ezt tovább...

aug. 13. 17:32
 16/23 anonim ***** válasza:

Én is ma jutottam el erre a pontra,hogy befejezem. Napokig magam alatt vagyok a negatív tesztek után.

A kislányom szeptember végén elkezdi óvodát,én pedig visszamegyek melózni,és feladom ezt a babatémát,mert nagyon elfáradtam lelkileg.

Neked is kitartást kérdező! ♥️

aug. 13. 19:57
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Hogy vagy kérdező? 14es és 16os vagyok.

Mégsem adom fel,és próbálkozunk tovább🥺🥺

A héten várható az ovum.

Még nem adjuk fel.

aug. 26. 23:34
 18/23 anonim ***** válasza:
A 4 év alatt már többször is de aztán mindig van miből meríteni. Most a lombikból próbálok. Remélem ez lesz az áttörés.
aug. 27. 16:17
 19/23 A kérdező kommentje:

#17, ez a hónap felejtős. A nőgyógyász adott egy naptárt, aszerint aug. 21-25 között kellett volna "rakni a tüzet", de ebben a periódusban egyetlen egyszer volt alkalmunk együtt lenni, 22.-én

Amúgy átgondoltam én is, 6 hónapos kezelést kaptam, akkor végig is viszem, így legalább minden tőlem telhetőt megteszek aztán lesz ami lesz. Novemberig szedem, ha addig semmi sem történik, visszamegyek az orvoshoz és aztán meglátjuk. Ha nem jön, hát nem jön, én inszemre meg lombikra nem fogok járni, erre sem pénzem sem energiám nincsen. Van az ismerősi körömben több pár is, tudom mivel jár, én akkor inkább beérem egy gyermekkel 🙃

aug. 27. 22:16
 20/23 A kérdező kommentje:

#18, le a kalappal előtted. Nekem ehhez nincs erőm, bár ha nem lenne már egy gyerekem, valószínűleg én is mindent megprobálnék

Sok sikert kívánok! ❤️

aug. 28. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!