Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt már olyan pont az életedb...

Volt már olyan pont az életedben, amikor feladtad?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem, most itt tartok. Nagyon szerettem volna második babát, már egy éve nem történik semmi. A leleteink rendben vannak, két hónapja szedek mio inozitolt, baratcserjét és duphastont a ciklus második felében tíz napig, mostanig eredménytelenül. Ma ismét negatív lett a teszt és úgy érzem elegem van mindenből 😪
aug. 10. 07:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
54%
Sokkal nagyobb esélyed lenne, ha nem szednél fü-fa-virágot meg gyógyszereket meg nem stresszelnél összevissza.
aug. 10. 07:51
 2/23 A kérdező kommentje:
Orvos írta fel, nem magamtól szedem. Eleinte nem stresszeltem, de ahogy telnek a hónapok, egyre inkább nem tudok nem stresszelni 😪😪😪
aug. 10. 07:55
 3/23 anonim ***** válasza:
93%

Van egy gyereked, és egy éve próbálkoztok…

Csak mondom, hogy egy év után kezdenek el normális esetben vizsgálni egyáltalán.

2 éve nem esek teherbe, 3 ovulatio indukcióm volt, 2 kémiai terhességem, egy IVF stimulációm és abból egyetlen egy beültethető embrióm.

És közel sem az én esetem a legszarabb..,,

aug. 10. 07:59
 4/23 anonim ***** válasza:
77%
Igen, én is a másodiknál feladtam(közben gyógyszert kellett szednem pajzsmirigy alulműkődésre). 2x elvetéltem. 2,5 évnél azt mondtam, hogy elegem van. Foglaltam időpontot orvoshoz, hogy írjon fel gyógyszert,már elegem volt az egészből, de végül nem azért kellett mennem, hanem terhesség megállapitásra, mert akkor jött össze a baba.
aug. 10. 08:01
 5/23 anonim ***** válasza:
85%
Én feladtam és akkor jött össze. 5 év után, vetélések sorozata, lombik. Semmi nem sikerült. Feladatuk mind a ketten, aztán spontán teherbe estem. Utána kistesot akartunk, minél hamarabb elkezdtünk próbálkozni és ő elsőre össze jött.
aug. 10. 08:18
 6/23 anonim ***** válasza:
97%
Mi az elsőre vártunk 9 hónapot, aztán vetélés lett a vége és újabb 8 hónap próbálkozás után jött össze megint. De közben csak eltelt egy év. Ráadásul már korábban szerettünk volna de a covid közbe szólt. Most vagyok 28 hetes és csak remèlni tudom, hogy minden rendben lesz. Mindenkinek a saját problémàja a legnagyobb és mindig van rosszabb, szóval nem azt mondom, hogy nem vàgyhatsz másodikra de van egy egészséges gyereked, örülj neki. Talán jönni fog a második is hamarosan.
aug. 10. 08:44
 7/23 anonim ***** válasza:
80%
Elsőnél én is feladtam több év sikertelen próbálkozás után. Úgy voltam vele, vmi oknál fogva így kell lennie, és ezt elfogadtam. Voltak hobbijaim, lettek újak, életmódot váltottam, s teljesen jól éreztem magam, nem stresszeltem. Ekkor jött össze. Második meg pár hónap alatt.
aug. 10. 08:57
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
8 hónap után sikerült aztán elvetéltem. Akkor azt hittem feladom de csak picit rápihenünk (amúgyis kell).
aug. 10. 10:56
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Én többször is feladtam, a természetes próbálkozásnál szentül hittem hogy nekünk ez nem fog összejönni egykönnyen, hát egyáltalán nem jött össze... Kb további 1+1.5 év után kiderült hogy lehetetlen, de közben ugye az én nyavalyám kezelték és mondták hogy szuper újra ovulálok, ebből baba lesz, hát nem lett, még a férjemnek is volt problémája ott is volt pár"reményteli" kör. Aztán vártunk egy évet és meddőségi centrum, határozottan mondták hogy az inszem segíthet. Hát nem segített de addigra annyiszor játszottuk már el hogy ez vagy az már segíthet hogy amikor lombikra mentünk nem hittem hogy bármi is más lesz. Új dokim lett aki szintén azt mondta hogy megcsináljuk a lombikot és kiderül hol akadunk el. Hát hit nélkül mentem bele, de most mégis az első lombikból 17 hetes vagyok ☺️. Szerintem hozzá tartozik a történethez hogy néha nehéz hinni benne
aug. 10. 14:30
 10/23 anonim ***** válasza:
66%

Hú hányszor volt ez, hogy elegem van az egészből... Csak nekem még nem volt egyáltalán gyerekem, és azt se tudtam lehet-e egyáltalán.

Kíváncsi vagyok mi lesz, de szerintem a második gyereknél már sokkal lazábban tudom majd venni ezt. Van egy, tudom milyen anyának lenni, ő is rengeteg örömöt ad az életembe, nem a teherbeesés lesz életem központi eleme. Ha sikerül második akkor sikerül, ha nem akkor nem, hálát adok ezért az egyért.

aug. 10. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!